Cine este noul iubit al lui Adele?

Adele a revenit în atenția presei mondene după ce a postat o fotografie în care apare alături noul iubit, pe pagina sa de Instagram. Iubitul artistei este agentul sportiv, Rich Paul.

Farmaciștii Catena recomandă fiola tratament flash hair SUBLIME SHINE de la La Cabine care conferă părului strălucire și catifelare, hrănind-l în profunzime.

Potrivit presei din străinătate, în vara acestui an, cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment sportiv, însă atunci, apropiații acestora spuneau că nu este nimic serios între ei.

Cântăreața britanică în vârstă de 33 de ani a confirmat acum că formează un cuplu cu Rich Paul. Adele a postat pe contul personal de Instagram, acolo unde e urmărită de peste 39 de milioane de fani, o galerie foto, ultima e chiar poza în care apare alături de iubit.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Conform unor publicații din străinătate, Adele și Rich Paul ar forma un cuplu din luna iulie a acestui an, însă abia acum au recunoscut oficial că sunt împreună.Adele a divorțat de Simon Konecki

În anul 2019, Adele a intentat cererea de divorț care a fost finalizat abia în luna martie a acestui an. Artista s-a despărțit de antreprenorul Simon Konecki. Cei doi au stabilit că vor împărți custodia fiului lor în vârstă de 8 ani, Angelo.

Text: Iulia Mirică

Foto: Instagram, google images