Codin Maticiuc lansează un nou film şi o nouă carte

Zilele trecute, s-a lansat noua grilă de programe a canalului PRO TV, pentru această toamnă. Cu această ocazie, Tonica a stat de vorbă cu câteva vedete ale postului, pentru a afla mai multe detalii despre noile emisiuni, dar şi despre vieţile acestora.

În cadrul celui de-al doilea interviu am stat de vorbă cu Codin Maticiuc, “detectiv” al emisiunii Masked Singer. Acesta este cunoscut pentru apariţiile din presa mondenă ca fiind “băiat de bani gata” şi pentru cuceririle sale.

https://www.instagram.com/p/CEomqAOHFSe/

De câţiva ani, însă, Codin a început să investească în cinematografie. El este atât producător, cât şi actor în filmele sale. Ultimul film al său, lansat înainte de pandemie este ”Miami Bici”, o comedie care a rulat doar câteva săptămâni în cinematografele din România. Codin Maticiuc are în derulare un nou proiect cinematografic, filmul “Investitorii”, iar nouă ne-a dat mai multe detalii despre acesta.

Mai mult, după succesul înregistrat în 2016 cu lansarea cărţii “Consumatorul de suflete”, Codin mai doreşte să lanseze un roman biografic, până la sfârşitul acestui an. La această carte lucrează încă din 2017, iar autorul promite să nu semene cu precedenta.Interviu cu Codin Maticiuc

Codin Maticiuc se mai implică şi în acţiuni caritabile, ajută copiii cu cancer, investește într-un cămin pentru copii orfani și îngrijește animale fără stăpân. Pe plan personal, el şi-a făcut şi o familie. Are o fetiţă de un an şi jumătate, Smaranda, şi este forte mândru de statutul de tătic – se consideră “tatăl numărul unu în lume”. 

https://www.instagram.com/p/CDs1MdXn7Dy/

Începând de săptămâna viitoare, îl poţi vedea pe Codin Maticiuc la PRO TV, în emisiunea Masked Singer. Iniţial, emisiunea trebuia să debuteze în primăvara acestui an, însă, din cauza pandemiei, filmările au fost întrerupte, iar lansarea emisiunii, prezentate de Jorje, a fost amânată pentru această toamnă. Dintre celebrităţile emisiunii vor mai face parte şi Inna, Horia Brenciu şi Ana Morodan. Premiera Masked Singer va avea loc pe 11 septembrie, la PRO TV.

Rămâi #Tonică şi urmăreşte următorul interviu cu o vedetă.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram Codin Maticiuc