Colectia Chanel Métiers D’Art, o colectie spectaculoasa

Colectia Chanel Métiers D’Art, o colectie spectaculoasaEvenimentul care a gazduit prezentarea colectiei Chanel Métiers D’Art a fost un real succes, potrivit criticilor de specialitate. Evenimentul a avut loc printre ruinele Palatului Linlithgow in apropiere de Edinburgh, Scotia.

Interpretarea tinutei scotiene a lui Karl Lagerfeld a fost una intr-o maniera originala, aproape magica. Tweedul si tartanul (tesatura speciala din lana sau bumbac, cu carouri mari, divers colorate, folosita in Scotia) au reprezentat elementele-cheie care au invaluit podiumul si au uimit oaspetii. Pentru a nu simti frigul de afara deoarece locul era acoperit doar cu o copertina din lemn, oaspetii au fost serviti cu whiskey si bauturi cu ghimbir.

Coco Chanel a utilizat intotdeauna lana scotiana in creatiile sale si a fost incantata de aceasta tara. Asemenea colectii ne fascineaza, le admiram si suntem siguri ca nu vor fi niciodata uitate. Felicitari maestrului Karl Lagerfeld.

 

Text: Ruxandra Raica

Foto: vogue.co.uk

decembrie 10th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate