Colectia Pronovias 2013 pentru viitoarele miresePRICIPALAZilele trecute am fost invitata la lansarea colectiilor Pronovias 2013, Manuel Mota 2013 si Elie by Elie Saab 2013. In incinta magazinului situat pe Calea Victoriei Nr. 44-46 este ca intr-un basm. Rochii de mireasa diafane, accesorii stralucitoare, rochii romantice si fluide, dar si cosmopolite. Dantele create manual, broderii contrastante, trene care impun respect, voaluri cu finisaje de tip englezesc, cape de organza, toate acestea se regasesc in colectia Pronovias 2013.

Colectia Manuel Mota 2013 ne propune rochii de mireasa in forma de floare, materiale cu aplicatii de sidef, pene si paiete, rochii stranse pe talie, sofisticate si minimaliste. Elie by Elie Saab 2013 le indeamna pe viitoarele mirese sa abordeze un stil romantic si visator. Fuste largi, funde in jurul bustului, organza, matase, dantela si un strop de magie pentru miresele elegante, insa actuale.

Lux, eleganta, rafinament, rochii de mireasa dar si rochii de seara pentru femeia frumoasa si indrazneata, toate acestea le veti gasi in incinta cochetului magazin Pronovias situat pe Calea Victoriei… o farama de Rai, ce mai…

rochie_murdara

Text: Ruxandra Raica