Colectia „White Shirt” by CH Carolina Herrera

Colectia „White Shirt” by CH Carolina HerreraCarolina Herrera ne dezvaluie o colectie-capsula dedicata atemporalei camasi albe. Cu maneci lungi sau scurte, cu taieturi masculine reinventate intr-o maniera sexy, cu guler sau fara, aceasta colectie va fi completata in fiecare an de un nou model cu o taietura curata.

Linia se numeste „White Shirt” si include 8 camasi deosebite.

Carolinei se pare ca ii place sa lucreze foarte mult la faurirea camasilor si adora liniile si taieturile lor inca de cand si-a facut debutul, in anul 1981. Nimic nu poate fi mai pur, mai elegant si mai rafinat decat o camasa alba, simpla, cu un croi unic, original, care sa puna in valoare orice femeie. Detaliile sunt si ele luate in calcul, asa ca Herrera a folosit ca accesorii fundele, atat in jurul taliei, cat si in jurul gulerului.

Simpla si sofisticata, Carolina Herrera este sinonimul elegantei, al creatiilor sic, dar in acelasi timp clasice. Asa ca, doamnelor, daca ajungeti la Paris de sarbatori, linia “White Shirt” este disponibila pe comanda in Boutique-ul CH Carolina Herrera.

 

Text: Ruxandra Raica

Foto: vogue.fr

decembrie 10th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate