Colectia „White Shirt” by CH Carolina Herrerastyle08_12_656916352_north_545xCarolina Herrera ne dezvaluie o colectie-capsula dedicata atemporalei camasi albe. Cu maneci lungi sau scurte, cu taieturi masculine reinventate intr-o maniera sexy, cu guler sau fara, aceasta colectie va fi completata in fiecare an de un nou model cu o taietura curata.

Linia se numeste „White Shirt” si include 8 camasi deosebite.

Carolinei se pare ca ii place sa lucreze foarte mult la faurirea camasilor si adora liniile si taieturile lor inca de cand si-a facut debutul, in anul 1981. Nimic nu poate fi mai pur, mai elegant si mai rafinat decat o camasa alba, simpla, cu un croi unic, original, care sa puna in valoare orice femeie. Detaliile sunt si ele luate in calcul, asa ca Herrera a folosit ca accesorii fundele, atat in jurul taliei, cat si in jurul gulerului.

Simpla si sofisticata, Carolina Herrera este sinonimul elegantei, al creatiilor sic, dar in acelasi timp clasice. Asa ca, doamnelor, daca ajungeti la Paris de sarbatori, linia “White Shirt” este disponibila pe comanda in Boutique-ul CH Carolina Herrera.

 

Text: Ruxandra Raica

Foto: vogue.fr