Concurs Amway si Tonica

POZA PT. SITE. beautycycle cosmetic mirrorRevista Tonica si Amway te invita la CONCURS. Poti castiga unul dintre cele 3 seturi de produse de ingrijire a tenului din gama beautycycle, constand intr-un Demachiant hidratant, o Oglinda cosmetica si o Crema de zi hidratanta regeneranta SPF 15 UVB/UVA. Tenul nostru este constant expus agresiunilor provocate de factorii externi si, pentru a-i pastra vitalitatea, specialistii beautycycle ne recomanda sa folosim produse hidratante de ingrijire a pielii.

Elementul care defineste frumusetea tenului este chiar apa. Caracterul unic al produselor din Gama Beautycycle Apa este oferit de extractul de panseluta salbatica, ce stimuleaza transferul de apa de la exterior catre interior, previne deshidratarea si lasa tenul revigorat si hidratat. Tot ce trebuie sa faci este sa dai LIKE paginilor Revista TONICA si Amway Romania si sa raspunzi la intrebarea: „In ce consta caracterul unic al produselor Beautycyle din Gama Apa?”.

 Concursul se desfasoara in perioada 11-16 decembrie iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Nu uita de SHARE! Mult succes!

 

Text: Ruxandra Raica