Concurs Tonica si Laboratoarele Urgo

Humex MonodozeRevista TONICA si Laboratoarele Urgo se preocupa de sanatatea ta, astfel produsele din gama Humex sunt indicate pentru prevenirea bolilor ORL care pot aparea odata cu venirea anotimpului rece. O igiena nazala corespunzatoare joaca un rol tot mai important in rinita alergica: imbunatateste calitatea vietii a numerosi pacienti, diminuand scurgerile nazale si congestia nazala.

Astfel, in cazul rinitelor alergice, apa de mare este un tratament eficient, sigur si o optiune perfecta pentru copiii mici. Humex 100% Apa de Mare Copii si Humex 100% Apa de Mare Adulti sunt indicate pentru utilizarea zilnica asigurand o igiena nazala corespunzatoare, hidratarea mucoasei nazale in mediu uscat si eliminarea alergenilor. Humex 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat bebelusilor incepand cu varsta de o luna, copiilor si adolescentilor. Asadar, te invitam la CONCURS. Pentru a putea participa, da LIKE paginii de facebook Revista TONICA si da SHARE acestei postari, dupa care raspunde la intrebarea de mai jos alegand varianta corecta:

 Humex 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat incepand cu varsta de:

  1. 3 ani
  2. o luna
  3. un an.

 

Avem 3 premii puse in joc, fiecare premiu constand in: Humex 100% Apa de Mare Copii si Humex 100% Apa de Mare Adulti, pentru trei fericiti castigatori. Concursul se desfasoara in perioada 3-9 decembrie, iar cei trei castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti. SUCCES!

 

Text: Ruxandra Raica