Copiii-problema ai vedetelor

res-Copiii problemă ai vedetelor-PRINCIPALAToti parintii isi doresc ce este mai bun pentru copiii lor si ar vrea ca acestia sa aiba o viata fara probleme. Doar ca, uneori, intr-un acces de rebeliune sau, pur si simplu, din inconstienta, copiii ajung sa faca lucruri greu de suportat pentu parintii lor, scandaloase si chiar periculoase. Iar copiii vedetelor par sa ii intreaca pe toti cand vine vorba de astfel de comportamente.Michael Douglas si Cameron

Cameron, baiatul lui Michael Douglas, a fost inchis in anul 2009 dupa ce a fost prins vanzand droguri in valoare de 18 000 de dolari. Pare greu de crezut, insa Cameron vindea metamfetamine si heroina intr-o camera de hotel din New York. Iar asta pare sa nu-i fi fost de ajuns. Dupa arest, Cameron a incercat sa strecoare droguri in inchisoare cu ajutorul avocatei lui. La primirea trofeului pentru Cel mai bun actor intr-o miniserie de filme, in 2013, Michael a facut o declaratie despre situatia fiului sau: „La inceput am fost dezamagit de fiul meu, dar am ajuns la un punct in care sunt dezamagit de sistem. Daca ai o scapare, esti pedepsit. Dar fiul meu a petrecut aproape doi ani in carcera”.

Whitney Houston si Bobbi Kristina Brown

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 12: Singer Whitney Houston (L) and Bobbi Kristina Brown arrives at the 2011 Pre-GRAMMY Gala and Salute To Industry Icons Honoring David Geffen at Beverly Hilton on February 12, 2011 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

In cazul cantaretei Whitney Houston si al fiicei sale, putem spune, din pacate, „asa mama, asa fiica”. Este cunoscuta dependenta de droguri a cantaretei care, in final, i-a si cauzat decesul. Whitney a fost gasita moarta in cada unei camere de hotel, iar autopsia a scos la iveala faptul ca Whitney consumase o cantitate mare de cocaina. Trei ani mai tarziu, fiica sa, Bobbi Kristina, a fost gasita inconstienta in cada, tot in urma abuzului de substante. Dupa cateva luni petrecute in coma, Bobbi a murit. Aceasta era de mult timp dependenta de droguri si alcool, la fel ca si Nick, sotul sau.

Will Smith si Jaden

Baiatul lui Will Smith, Jaden, este cunoscut pentru momentele sale dese de rebeliune. Jaden a reusit sa scandalizeze opinia publica dupa ce a postat de mai multe ori pe Twitter afirmatii controversate. Intr-una dintre postari, Jaden spunea: „Daca toti copiii ar renunta la scoala, am avea o societate mult mai inteligenta. Scoala este unealta de spalat creierele tinerilor.” Intr-o alta postare, Jaden marturisea: „Scopul meu este sa ajung cea mai nebuna persoana din lume”. Probabil ca din acest plan au facut parte si pozele postate de Jaden in care aparea imbracat in fusta si cu floare la ureche. Will Smith pare sa nu fie deranjat de aceste iesiri ale fiului sau. Acesta a declarat: „Noi, ca parinti, incurajam pornirile artistice ale copiilor. Trebuie sa depasesti limitele, sa incerci lucruri, trebuie sa te simti confortabil sa faci lucruri cu care oamenii nu sunt de acord si sa te simti confortabil sa dai gres”.

Bruce Willis, Demi Moore si Tallulah

Tallulah Willis, fata lui Demi Moore si a lui Bruce Willis, si-a castigat reputatia de petrecareata inca de la varsta de 17 ani, cand a fost retinuta pentru consum ilegal de alcool. Doar ca Tallulah nu s-a oprit aici, iar de la consumul de alcool a ajuns la dependenta de cocaina. Pe langa asta, Tallulah obisnuia sa se infometeze, motivul fiind faptul ca suferea de tulburare dismorfica corporala sau „sindromul urateniei”, asa cum mai este numita. Dandu-si seama ca se petrece ceva grav cu fiica lor, parintii i-au dat un ultimatum si au amenintat-o ca o dezmostenesc daca nu se interneaza intr-un centru de reabilitare. Tallulah i-a ascultat, iar acum pare sa fie pe drumul cel bun.

Jon Bon Jovi si Stephanie

La 19 ani, fiica lui Jon Bon Jovi, Stephanie, a fost dusa a spital dupa o supradoza de heroina. In urma perchezitiei facute in camera sa din campusul scolii, politia a descoperit cantitati mici de marijuana si heroina, fapt ce a dus la arestarea lui Stephanie. Jon Bon Jovi a declarat in urma incidentului ca este o tragedie din care toata familia trebuie sa se recupereze, a retras-o de la scoala pe fiica sa si a inceput sa petreaca mai mult timp cu ea pentru a o tine sub supraveghere.

Sursa foto: google images

Text: Bianca Badescu