Cu cine se iubește fiul lui Jon Bon Jovi?

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi formează unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood.

Relația dintre Millie Bobby Brown, actrița din serialul Stranger Things, și Jake Bongiovi, fiul cântărețului Jon Bon Jovi, este din ce în ce mai serioasă.  Actrița și-a surprins fanii la începutul lunii iulie, când a împărtășit pe contul ei de Instagram o imagine în care apărea alături de fiul celebrului cântăreț, în timp ce acesta o ținea în brațe.

Farmaciștii Catena recomandă Cleanser & Toner 2 în 1 de la Cyclax, un gel de curățare pentru față cu o formulă delicată care îndepărtează machiajul, și impuritățile lăsând pielea curată și hidratată.

La scurt timp, cei doi tineri au fost surprinși în timp ce se plimbam pe străzile New York-ului. Aceștia au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce se bucurau de o plimbare prin oraș alături de cățelul lui Millie.

Millie și Jake se află momentan la Londra, unde pare că au parte de o vacanță extrem de romantică. Tânăra actrița a publicat recent pe contul său de Instagram o fotografie în care se află alături de Jake în faimoasa roată London Eye, iar tânărul o sărută pe obraz.

Iulia Mirică

Foto: elle