Bon Jovi – piesă inspirată de coronavirus

Starul Jon Bon Jovi a compus o piesă inspirată de pandemia cu Covid-19 la care au contribuit şi fanii lui din online.

Acum câteva săptămâni, artistul şi-a invitat fanii să-I împărtăşească experinţele lor din această perioadă de criză, pentru a compune o nouă piesă. Provocarea “Do What You Can” a apărut pe contul de Instagram al cântăreţului: “Am scris primul vers şi refrenul. Scrie-mi un vers. Hai să spunem povestea ta.”

“Am scris o piesă despre situaţia în care ne aflăm, aşa că o voi cânta în întregime pentru prima dată”. “Şi apoi, desigur, va trebui să cânt ‘Livin’ on a Prayer’, pentru că este o melodie atât de importantă pentru atâţia oameni şi ne aminteşte de vremuri mai fericite”, a precizat artistul. Bon Jovi va lansa piesa în cadrul concertului online caritabil Jersey 4 Jersey, care va avea loc săptămâna viitoare.  

Concertul este organizat de Fondul de Ajutor împotriva Pandemiei din New Jersey, care se ocupă de acordarea de ajutor persoanelor vulnerabile în faţa COVID-19 din acest stat, New Jersey fiind printre cele mai afectate de pandemie din SUA.

La evenimentul caritabil care se va desfăşura pe 22 aprilie vor participa şi alte figuri cunoscute din lumea spectacolului, precum: Saquon Barkley, Tony Bennett, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Halsey, Chelsea Handler, Charlie Puth, Kelly Ripa, Jon Stewart şi SZA.

Vezi mai multe informaţii AICI!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google images