Copiii si-au ales costumatiile de Halloween

decupat_copii de halloweenUn sondaj de opinie desfasurat in randul publicului din mall a scos la iveala faptul ca personajele de desene animate favorite ale celor mici, in care acestia vor sa se deghizeze de Halloween, sunt Elsa, Sofia si Batman. Sondajul a inclus copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.Halloweenul, o sarbatoare… etica

Pentru copii, Halloweenul este mai mult decat o simpla sarbatoare, este o ocazie de a se costuma in personajul preferat si de a-l interpreta cu gratie o zi intreaga. Fetitele aleg sa joace personaje ca Elsa, Sofia, Doctorita Plusica si Cenusareasa, in timp ca baieteii opteaza pentru Batman, Star Wars si Hulk. Specialistii in domeniu sustin aceasta sarbatoare si apreciaza mediul ludic pe care il creeaza pentru cei mici, ajutandu-i astfel sa diferentieze binele de rau si sa-si dezvolte creativitatea, fantezia si atitudinea optimista. In plus, puterea exemplului ii poate ajuta pe cei mici sa isi construiasca primele repere etice in viata. De asemenea, cu ocazia Halloweenului, personajele negative care inspira groaza ii pot ajuta pe copii sa-si invinga fricile si temerile si sa prinda curaj.

Program special de Halloween

Pe 31 octombrie, intre orele 17:00 si 20:00, Mega Mall-ul din Capitala pregateste un program special de Halloween destinat copiilor, cu tema Familia Adams, in cadrul caruia vor exista ateliere de creatie, face painting si jocuri, iar cei mici vor putea decora Castelul Groazei. Parintii care vor veni costumati vor primi un voucher in valoare de 30 de lei.

Text: Madalina Manole