Cosmeticele WJCON, acum si in Romania

Cosmeticele WJCON, acum si in RomaniaCunoscutul brand Italian si-a lansat primul pop-up store in Centrul Vechi. Lansat acum mai bine de 15 ani in Italia, lantul de magazine nu inceteaza sa-si surprinda clientii. Sub conceptul “probeaza tot ce vrei sa cumperi” WJCON te introduce in lumea cosmeticelor de calitate, dar la pret accesibil.

 Culori si delicatese

Doar o sesiune de shopping de cosmetice putea sa scoata atatea femei din casa, mai ales cand vorbim si de unele vedete autohtone care au prezente la lansarea magazinului. Vin rose, prajituri si mici aperitive delicatese sunt doar cateva dintre chestiunile de care s-au bucurat cei invitati la eveniment. O paleta intreaga de culori, oameni foarte amabili si foarte bine pregatiti, majoritatea adusi din Italia, le-au ajutat pe doamnele aflate in interiorul magazinului cu sfaturi despre produsele nou lansate. Ca sa va dau doar un indiciu, aici veti gasi oja cu magnet si va veti putea face o manichiura ca la salon, trebuie doar sa o incercati.

 

Preturi mici pentru produse de calitate

Unul din lucrurile preferate ale fetelor atunci cand vine vorba despre o sesiune de cumparaturi este pretul produsului pe care il cumpara. In acest magazin va spun ca nu trebuie sa va faceti griji de preturi mari. Produsele arata grozav, culorile sunt o nebunie, spray-urile sunt aromate si rujurile delicioase. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, de aceea va recomand sa intrati o data in magazin. Pentru ca, veti veni cu siguranta si a a doua oara. Un eveniment cu multa veselie, multa culoare si chiar daca a fost agitatie, de data aceasta nu o pot trece la aspecte negative pentru ca a creat o atmosfera numai buna de shopping intr-o zi ploioasa de noiembrie. Cu siguranta, WJCON este un brand ce in curand isi va face simtita prezenta si pe piata din Romania.

 

Text: Andreea Maria Varlan