Coty cumpără 20% din linia de beauty a lui Kim Kardashian

Coty Inc a anunţat că va semna un contract cu KKW, brand-ul lui Kim Kardashian, pentru 20% din companie. Valoarea acestei părţi reprezentând 200 de milioane de dolari.  

Compania lui Kim a fost evaluată de marele Coty la 1 miliard de dolari, un pic mai puţin decât compania reprezentată de Kylie Jenner, care are un business estimate la 1, 2 miliarde de dolari.

În luna noiembrie a anului trecut, Kylie Cosmetics a anunţat că a vândut 51% din business către Coty, pentru 600 de milioane de dolari. Tranzacţia a fost făcută în prezenţa lui Kylie Jenner care pe atunci s-a autointitulat, pentru publicaţia Forbes, “cea mai tânără miliardară” a lumii. Vezi ]ntreaga ştire aici!

Deşi luna trecută a fost acuzată de publicaţia Forbes că a minţit în legătură cu averea sa şi cifrele companiei Kylie Cosmetics, iată că aceeaşi publicaţie a scos clasamentul celor mai bine plătite celebrităţi ale lumii şi au inclus-o şi pe Kylie Jenner. Citeşte mai multe AICI!

Text: Bettina Cristea

iulie 2nd, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate