Crăciun cu premiere pentru vedete

 Nu există limite!

Oana Tache va petrece primele sărbători în trei și lansează un proiect în exclusivitate: „Lumea lu` Tache”.

Oana, care a sărbătorit pe 1 decembrie 4 luni de la nașterea fiului său, spune că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei: pregătirile de sărbători și primele ritualuri pe care vrea să le transforme în tradiții, împreună cu soțul ei, Filip, pentru Petru Lucas. După sosirea lui Moș Nicolae și în așteptarea lui Moș Crăciun, cel mic a avut parte și de o sedință foto inedită, la care părinții s-au amuzat copios. „Pentru noi acesta e cel mai frumos Crăciun. De fapt, abia de anul acesta înțelegem ce înseamnă în adevăratul sens al cuvântului sărbători în familie. E prima oară când suntem în formulă completă și sunt și suntem extrem de fericiți! Noul statut de mămică m-a încărcat pozitiv și am devenit și mai curajoasă decât eram. Mi-am dorit mult să trec în această nouă etapă care mi-a reamintit că ziua are 24 de ore și nu există alte limite decât cele pe care ni le impunem noi. Și în plan personal, și în plan profesional!”, spune Oana.

Santa Claus is coming to town

Claudia Pavel şi fiul ei, Noah duc mai departe tradiţia şi mai lansează un cântec de Crăciun. Al doilea împreună. Santa Claus is coming to town, ne anunţă cei doi. Chiar dacă vine Crăciunul, Noah visează la plajă și la mare. Iar în lipsa unor concerte de Revelion, Claudia a hotărât să îi îndeplinească dorința.

„O să mergem în Egipt, pentru că Noah și-a dorit foarte mult să vadă piramidele și să meargă la plajă. Sperăm să prindem vreme bună”, a mai spus Claudia Pavel.

Despre familie si iubire

Anda Adam își surprinde fanii cu o nouă lansare în prag de sărbători. Artista a lansat “De Crăciun”, o piesă perfectă pentru atmosfera specială a acestei luni.

„De Crăciun” marchează mai multe premiere: este pentru prima dată când vedeta cântă oficial alături de fiica ei, Evelin, dar este și pentru prima dată când cântă alături de Bibi și Antonio Pican. „Am ales să colaborez cu Picanții, așa cum ne place nouă să îi numim pe Bibi și Antonio Pican, pentru că sunt doi artiști foarte talentați din generația nouă, pe care publicul îi adoră. Sunt foarte potriviți pentru acest concept de Crăciun, având în vedere că sărbătorile sunt mereu despre iubire, familie, despre ceilalți la care ținem și de care avem nevoie”.

Cristina Dudău

Foto Facebook, PR