Making of coperta Tonica: Claudia Pavel si Noah

Pe Claudia Pavel si pe fiul ei, Noah, i-am intalnit intr-o dupa-amiaza placuta de septembrie si ne-a facut placere sa patrundem in universul lor si sa ne jucam alaturi de ei. Noah ii seamana foarte mult Claudiei, este un copil expresiv, energic si, in plus, se afla la varsta la care incepe sa exploreze si sa descopere. Mama lui spune ca este indragostita pana peste cap de puiul ei. Cum am ajuns sa ne intalnim? I-am propus un interviu de coperta pentru editia octombrie – noiembrie a revistei Tonica si a acceptat cu draga inima. Zis si facut! Asadar, ne-am hotarat sa va aratam si voua cum a fost in spatele aparatelor de fotografiat.Tonica TV: Cum s-a acomodat Noah in Romania?

Claudia Pavel: Romania este acasa pentru Noah, suntem de un an de zile in tara, s-a obisnuit si cu zapada si cu vremea, dar si cu mai multe anotimpuri.

Tonica TV: Noah este un copil energic, jucaus, pozitiv. Cum ii faci fata?

Asa este de cand s-a nascut, iar eu am tinut pasul cu el.

Tonica TV: Ti-ar placea ca Noah sa-ti calce pe urme?

Este foarte talentat, este mare cantaret, mare dansator, actor, ii place sa pozeze, ii place sa fie in fata camerei, sa fie pe scena, a cantat cu mine la concert la Mangalia. Nu-mi place sa zic ca imi va calca pe urme pentru ca vreau ca el sa faca propriii pasi.

Tonica TV: Care sunt valorile pe care incerci sa i le insufli lui Noah?

Incerc sa-l cresc in iubire, el trebuie sa stie ca este cel mai iubit, ca este adorat in fiecare secunda, il cresc cu credinta in Dumnezeu.

Tonica TV: Cum ti s-a parut tema shootingului de astazi?

Ce poate fi mai frumos pentru un copil decat sa se joace intr-un parc de distractii, iar pentru mama lui, ce poate fi mai frumos decat sa se joace cu copilul ei in parc? O tema foarte frumoasa, foarte la indemana pentru ca vremea a tinut cu noi.

Tonica TV: Ce va place sa faceti atunci cand sunteti impreuna, care sunt activitatile preferate?

Cand suntem doar noi doi, ne place sa cantam, ne place sa desenam, sa citim, sa ne uitam la desene, ne place sa mergem la inot, pe plaja cand e cazul, sa ne jucam fotbal, sa mergem in parc.

Tonica TV: Esti o mamica sport, sic, eleganta, cum iti place sa te imbraci, ce stil adopti?

Cred ca sunt o mamica universala.

Locatie: Miramagica PARK

Vestimentatie: BSB, Vicomte A, Vans

Hairstyle: Evidence Beauty Salon

Make-up: Paula Pavel

Foto: Costi Manolache, Radu Spiridon

Text: Ruxandra Dumitrescu