Cream lanseaza Double Games

resized-Cream lanseaza Double Games-poza principalaDupa mai bine de 1 an petrecut in SUA, indragita Claudia Pavel, alias Cream, s-a intors in Romania cu proiecte mari, atat pe plan muzical cat si cinematografic. De curand a lansat videoclipul noii sale piese Double Games, videoclip ce contine imagini din filmul in care bruneta va fi protagonista, intitulat Terapie pentru crima.

Piesa Double Games este compusa si produsa de Gabriel Maga, chitaristul de la Vunk si se bucura de pasaje interpretate de rapperul american Fat Joe.

Fosta componenta a trupei Candy a revenit in tara impreuna cu fiul sau Noah si a demonstrat ca in toata perioada aceasta nu a stat departe si de muzica. Noul ei single Double Games are toate sansele sa ocupe primele pozitii in topuri, videoclipul fiind mai mult decat asteptat de fanii artistei datorita imaginilor ce scot in evidenta o altfel de Claudia. Pentru a nu mai prelungi suspansul, va spunem ca solista va aparea in videoclip in rol de fata rea, imbracata in piele si inconjurata de arme periculoase pe care le controleaza cu mare dibacie.

Lansarea filmului Terapie pentru crima, regizat de Kiki Vasilescu, in care artista va juca rolul unei functionare ce ajunge sa fie asasin platit, va avea loc in data de 3 septembrie in cinematografele din toata tara.

Puteti urmari videoclipul aici.

Text: Madalina Manole