Cristi Pascu analizeaza coafurile de Oscar

res-cristi pascu

Cristi Pascu, hairstylistul vedetelor din Romania, a analizat indeaproape coafurile personalitatilor mondene prezente pe covorul rosu la decernarea premiilor Oscar si si-a decis favoritele dar, a recunoscut ca a fost si dezamagit de cateva aparitii celebre ale caror coafuri au lasat de dorit.Lady Gaga, o reala surpriza

Conform hairtsylistului Cristi Pascu, indragita actrita Charlize Theron a adopat un look potrivit evenimentului, care a reusit sa dea un aer rafinat si elegant tinutei purtate. Aplauze din partea sa a primit si Olivia Wilde care a optat pentru parul prins, accesorizat cu impletituri, ce a avut ca efect evidentierea trasaturilor fetei si potentarea propriei frumuseti. De asemenea, rochiile deja incarcate ale vedetelor Cate Blanchett si Jennifer Lawrence au fost perfect asorate cu coafuri simple si curate, iar Jennifer Garner si Sofia Vergara au fost apreciate de Cristi Pascu pentru coafura impecabila, complet finisata, demna de covorul rosu. Insa, cea mai placuta surpriza a fost Lady Gaga care a reusit sa impresioneze de aceasa data prin eleganta si rafinament si care a fost complimentata de hairstylist prin comparatia cu Marilyn Monroe.

Vedete care au dat chix

De cealalta parte a baricadei se gasesc celebritatile care, in opinia hairstylistului, au gresit in adoptarea lookului de Oscar. In aceasta categorie intra Alicia Vikander, castigatoarea premiului pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar, care, desi ar fi avut sansa sa straluceasca de doua ori, nu a facut-o, purtand o coafura neglijenta. De asemenea, Julianne Moore si Patricia Arquette sunt alte doua dive care au reusit sa dea chix la capitolul coafuri de covorul rosu.

Text: Madalina Manole