Cristina G Hlusak, femeia care a pus bazele tehnicilor Theta Healing in Romania

PRINCIPALAMaestru Theta Healing si formator profesional in diverse terapii complementare si alternative,reprezentant Oficial Theta Healing Romania din 2008, Cristina G Hlusak este o femeie de afaceri cu o viziune aparte asupra a tot ceea ce inseamna succesul. A lasat meseria de inginer in favoarea sprijiniriioamenilor sa-si modeleze viata pe care o traiesc”. Afla mai jos despre tehnicile Theta Healing, cum ne pot ajuta dar si cui se adreseaza aceste tehnici direct de la Cristina G Hlusak. Lectura placuta!

 

Buna ziua. Ati inceput cariera ca inginer, insa astazi cariera dumneavoastra a luat o turnura complet diferita, in prezent fiind fondator profesional in diverse terapii complementare si alternative. Cum a fost trecerea de la o meserie la alta, cele doua fiind total opuse?

Ca inginer, priveam o cladire si admiram fundatia sa, acea parte invizibila care ii da sigurantasi care stiam ca exista. Ca fondator profesional in terapii complementare si alternative, ma las ghidata de acea parte invizibila din noi, care stiu ca existasi care m-a ajutat sa fac trecerea de la o meserie la alta, intr-un mod natural. Cariera in constructii mi-a oferit sansa de a juca un rol in modelarea lumii in care traim. In cariera mea de astazi, rolul meu este sa ajut oamenii sa-si modeleze viata pe care o traiesc. 

 

In anul 2008, ati obtinut diploma de Maestru cu Certificat de Stiinta Theta Healing®, de la Institutul de Cunoastere THInK (Theta Healing® Institute of Knowledge) din SUA, Idaho Falls. Cum s-a schimbat viata dumneavoastra de atunci?

Fiecare dintre noi are un spirit si, prin urmare, o viata spirituala. In viata mea spirituala, am facut parte din prima grupa din lume care a obtinut certificatele de Maestru in Theta Healing® si Stiinte in Theta Healing® in SUA, in 2008, certificate cu care m-am intors in tara pentru a pune bazele a ceea ce este astazi Theta Healing® in Romania. De atunci mi-am regasit radacinile in Romania, m-am redescoperit prin lucrurile pe care le ofera acest pamant, am redescoperit traditia romaneasca. 

 

Ati invatat tot ce se putea invata despre Theta Healing de la Vianna Stibal, fondatoarea Theta Healing. Este Vianna Stibal un profesor bun?

Vianna Stibal este un profesor Theta Healing®, dar si fondatoarea acestor tehnici si a Institutului THInK® din Idaho Falls, SUA. Am trait cu Vianna Stibal in SUA, in casa ei, in casa copiilor ei, am calatorit cu ea, sunt una din traducatoarele ei pentru limbile romana, engleza-americanasi italiana, am organizat diverse cursuri si conferinte pentru ea. De la Vianna Stibal am invatat tehnicile Theta Healing®, dar si un nou mod de viata.  

 

De-a lungul timpului, ati colaborat cu Sonia Rossi, presedintele si fondatoarea firmei My Life, cu sediul in Italia, cu care ati organizat diverse conferinte si cursuri pentru Theta Healing cu Vianna Stibal, The Reconnection cu Eric Pearl, Terapia cu Ingeri cu Doreen Virtue, Joe Dispenza si multi alti autori. Mai exista cineva cu care ati dori sa colaborati in viitor?

Am invatat foarte multe de la acesti autori si cu siguranta am ce invata si de la altii. Pentru cei dornici sainvete si sa evolueze spiritual, oferim cursuri predate de Brian Weiss, Eric Pearl, Frank Kinslow, Doreen Virute, Joy e Roy Martina si alti autori, in fiecare an. 

 

Sunteti reprezentanta Theta Healing in Romania. Spuneti-ne mai multe despre tehnicile Theta Healing.

Theta Healing® ofera noi oportunitati de a transforma realitatea noastrain fiecare domeniu, la toate nivelurile: fizic, mental, emotional si spiritual. Ca reprezentant Theta Healing® in Romania din 2008, am creat primul Centru International Theta Healing® din Romania, pentru a sprijini si indruma comunitatea din Romania si pentru a oferi toate cursurile necesare celor interesati in Theta Healing®.  Acesta este un mare pas inainte pentru toti terapeutii si instructorii Theta Healing®. 

 

Romania s-a alaturat tarilor care au acceptat tehnicile Theta Healing in cadrul centrelor de medicina clasica. Cum s-a ajuns sa accepte si tara noastra aceste tehnici? 

Rezultatele obtinute de la sedintele pe care le-am oferit au deschis interesul Centrului de medicina clasica ProVita din Bucuresti. Obiectivul clinicii ProVita este sa gaseasca solutia ideala pentru problemele de sanatate; de aceea oferasi posibilitatea de a aplica tehnici care transcend medicina clasica. Pentru Ovidiu Nicolae Palea, Directorul General al clinicii, aceasta colaborare “a fost o carte castigatoare”, asa cum a declarat.

 

SECUNDARACe este Theta Healing si cum ne poate ajuta aceasta tehnica in viata?

Tehnicile Theta Healing® sunt bazate pe fizica cuantica. Exista atat de multe aspecte in care Theta Healing® poate ajuta, aspecte cum ar fi: stima de sine, incredere, imaginea corpului, relatii. Theta Healing® este o modalitate simpla, rapidasi eficienta de a identifica, rezolva si elimina blocaje profunde, probleme emotionale si fizice, inlocuind convingeri limitative, emotii, sentimente si ganduri negative cu unele pozitive, benefice. 

 

Cui i se adreseaza tehnicile Theta Healing?

Theta Healing® se adreseaza tuturor celor care doresc sa mentina un echilibru, sa fie operativi, sa se concentreze mai bine pentru a indeplini sarcinile de zi cu zi. Theta Healing® se adreseaza tuturor celor care cauta solutii pentru a gestiona stresul, pentru a rezolva probleme de anxietate, depresie, temeri si fobii. Theta Healing® se adreseaza celor care doresc sa-si restructureze intreaga viata, oferind un profund sentiment de recunostintasi bucurie, prezentasi creativitate, pace si sanatate.

 

Care este cea mai sigura tehnica TethaHealing, care nu da niciodata gres?

In tehnicile Theta Healing®, procesul incepe atunci cand persoana care acceseaza aceasta terapie intrain starea theta, care pana acum a fost considerata ca fiind accesibila numai in timpul somnului profund sau in meditatie. In aceasta stare, aspecte din trecut si amintiri din subconstient sunt anulate, inlocuite si rezolvate. Terapeutul Theta Healing® ghideaza procesul; depinde si de terapeut cand aceste tehnici pot da gres.

 

Tineti cursuri pentru oamenii care doresc sa invete aceste tehnici. In ce constau aceste cursuri, unde sunt tinute, ce invata oamenii acolo si, nu in ultimul rand, cum li se schimba viata dupa terminarea cursului?

Theta Healing® s-a extins foarte mult si repede si in Romania. La cursurile predate de mine, fiecare participant invata sa aplice concret modalitati de a inlocui convingeri limitative si sentimente care il retin de la iubire, frumusete, fericire, prosperitate si abundenta; oameni de afaceri invata metode simple, eficiente, care imbunatatesc productivitatea, performanta in munca, gandirea creativasi sanatatea fizica. 

Fiecare curs Theta Healing® este cursul care schimba cursul vietii; o spun toti cei care au participat la cursurile predate de mine. 

 

Colaborati cu ProVita – prima clinica din Romania care aplica tehnicile Theta Healing ca terapii complementare si alternative. Spuneti-ne mai multe despre aceasta colaborare.

Clinica ProVita, Clinica de Diagnostic si Tratament din Bucuresti, a creat un nou concept, unic in Romania, care combina terapiile alternative cu medicina traditionala, cu rezultate fantastice. In aceasta colaborare, aplic tehnici pe care le-am studiat de-a lungul anilor, printre care Hipnoza regresiva, Vindecarea Reconectiva, The Reconnection, Atingerea Cuantica, Terapia cu Ingeri, Human Design, Terapia Raindrop si multe altele, cu rezultate rapidesi durabile.

 

Ati calatorit de-a lungul timpului foarte mult, ati interactionat cu oameni din diferite culturi carora le-ati aratat tehnicile Theta Healing. Cum au primit oamenii din strainatate aceasta terapie comparativ cu romanii?

Oamenii din strainatate, indiferent de religie, au primit aceste terapii la fel de bine ca si cei din Romania. Toti oamenii pe care i-am intalnit, din toate tarile, incearca saisi construiasca o latura spirituala a vietii, sa se conecteze la ceva mai mare decat ei insasi, la Univers. Pe toti ne ajuta sa gasim drumul in aceasta lume complexasi singuratica; iar cand ne simtim parte a unui univers mai mare, aprecierea fata de noi insine este pe masura. 

 

Ce planuri are Cristina G Hlusak in viitorul apropiat?

Imi doresc ca aceste cursuri si terapii complementare si altenative sa se extinda pentru a ajunge la cat mai multi oameni din Romania, prin Centrul Theta Healing® din Romania, care deschide usile tuturor celor interesati sainvete si sa aplice aceste minunate tehnici. 

 

Text: Andreea Popescu