Cum aplici corect oja cu sclipici

foto-1-unghii-argintii-flickrOja cu sclipici este potrivita pentru un eveniment mai deosebit sau pentru o noapte de distractie petrecuta in club, dar si pentru o petrecere de Halloween, organizata la sfarsit de octombrie. Important este sa urmezi etapele corecte pentru un rezultat de efect.

Oja cu sclipici este dificil de aplicat pentru ca particulele stralucitoare nu se distribuie uniform pe suprafata unghiei, chiar daca apelam la mai multe straturi. Tocmai de aceea, un astfel de produs trebuie ajutat sa arate perfect cu ajutorul unor trucuri folosite in saloanele de cosmetica.

Manichiura 2016: arta pe unghiiEtapele aplicarii ojei cu sclipici

  1. Primul secret este sa aplici mai intai un strat de lac de unghii, pentru baza, si sa-l lasi sa se usuce foarte bine.
  2. Pentru ca este anevoios sa cureti zonele patate de sclipici din jurul unghiilor, foloseste latex lichid in jurul acestora.
  3. Urmeaza sa aplici oja cu sclipici pe marginea unui burete cosmetic, dupa care presezi peste unghie partea imbibata cu glitter. Buretele absoarbe lacul din oja cu sclipici si stratul aplicat va fi mai consistent si mai uniform decat cel obtinut cu ajutorul pensulei.
  4. Ultima operatiune presupune indepartarea stratului de latex aplicat initial in jurul unghiilor, urmata de inca un strat de lac (top coat) cu care acoperim glitterul, pentru a fixa rezultatul.

O manichiura perfecta presupune de fiecare data unghii sanatoase. Afla de aici cum sa le ingrijesti.

Sursa foto: Google Images

Text: Oana Baltoc