Cum arată James Bond pe coperta noului număr al revistei British GQ

Actorul Daniel Craig, în vârstă de 52 de ani, își uimește fanii prin atitudinea sa extrem de sexy de pe coperta noului număr al revistei British GQ. Revista va apărea în luna aprilie.

El a impresionat de-a lungul anilor iubitorii seriei de filme „James Bond” prin stilul elegant, personalitatea atractivă și talentul extraordinar de a intra în pielea personajului și de a-și juca rolul atât de bine. Este unul din cei mai apreciați actori și cele mai râvnite imagini vestimentare pentu bărbați.

Agentul 007 va apărea în ultimul său film din seria „James Bond”, „No Time to Die”, a cărei premiere ar fi trebuit să aibă loc la începutului lunii aprilie, dar din cauza pandemiei cu coronavirus, aceasta a fost amânată pentru luna noiembrie a acestui an. Din păcate, fanii sunt nevoiți să mai aștepte până în luna noiembrie pentru a-i vedea prestația actorului.

După ce zilele trecute producătorii “No Time To Die” au amânat lansarea filmului din cauza coronovirusului, actorulDaniel Craig a parodiat personajul său în emisiunea “Saturday Night Live”.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

aprilie 3rd, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate