Cum este actorul care îl va interpreta pe Elvis Presley

E oficial! Regizorul australian Baz Luhrmann a anunțat filmul biografic despre legenda rock-and-roll, Elvis Presley. Fim care este programat să fie lansat în octombrie 2021. Dar ceea ce este și mai interesant de atât este că deja se știe numele actorului care îl va interpreta pe Elvis.Cine este ?

Actorul Austin Butler are în prezent vârsta de 27 de ani și a fost ales să îl interpreteze pe Elvis Presley în filmul biografic regizat de australianul Baz Luhrmann. Regizorul a rămas în memoria cinefililor pentru filme precum: Moulin Rouge! şi The Great Gatsby.

Se pare că Austin s-a ,,bătut” la casting cu actori precum: Ansel Elgort, Harry Styles și Miles Teller. Anunţul a fost făcut chiar de regizor pe Twitter și contul său de Instagram. Tot Baz Luhrmann va semna și scenariul filmului.

Austin Butler a confirmat la rândul său alegerea pe contul personal Instagram, unde a comentat la un vers din piesa Love Me Tender a lui Presley: „You have made my life complete, and I love you so”.

Butler a debutat în 2018 pe Broadway, în spectacolul The Iceman Cometh, din distribuţia căruia a făcut parte și Denzel Washington. Filmul vrea să spună povestea lui Elvis Presley din prisma relaţiei de peste 20 de ani pe care a avut-o cu managerul Tom Parker, „The Colonel”, care va fi interpretat de Tom Hanks. Pelicula va avea două părți. Prima parte va avea focus pe succesul timpuriu al lui Presley și apoi pe viața sa de după vârsta de 35 de ani.

Primele filmări vor avea loc cel devreme în martie 2020 și vor avea loc în  Queensland, Australia. Pe actorul Austin Butler urmează să îl vedem recent în cinema în producția – Once Upon a Time… in Hollywood, film regizat de Quentin Tarantino.

Autor: Bogdan Dărădan

Sursa: indiewire.com

Foto: Instagram