Supravietuitor al cancerului, dupa un juramant de tacere de 1 an de zile, activistul James Aspey va vorbi la Bucuresti despre experientele sale de viata!

Are o poveste impresionanta, iar experientele de viata prin care a trecut si despre care vorbeste in conferinte de succes l-au facut cunoscut in toata lumea. Activistul australian James Aspey este cu siguranta un personaj, iar in momentul de fata este unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai drepturilor animalelor din lume. A supravietuit cancerului, a facut un juramant de tacere de 1 an de zile, pentru a atrage atentia asupra nedreptatii la care sunt supuse animalele, iar vineri, 1 septembrie, se va afla pentru prima oara in Romania, la invitatia Do Good Academy.

Personaj carismatic si cu discursuri apreciate in intreaga lume, care ridica semne de intrebare profunde cu privire la modul in care fiecare alege sa isi traiasca viata, James va impartasi pentru prima oara cu publicul din Romania experienta sa de viata. Cu o poveste si evolutie incredibile, James a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti activisti in domeniul drepturilor animalelor la nivel mondial. La numai 17 ani a fost diagnosticat cu leucemie si i s-au dat doar 6 saptamani de viata. Dupa 3 ani de chimioterapie si multe dezechilibre alimentare, un test de 7 zile de dieta vegetariana l-a facut sa-si schimbe complet viziunea asupra propriei persoane, dar si a lumii in care traim.5.000 de km pe bicicleta

Un adevarat star in Australia, cunoscut si apreciat in toata lumea, James a petrecut un an fara sa vorbeasca, intr-o liniste totala auto-impusa, calatorind prin Australia si parcurgand 5000 de kilometri pe bicicleta. Prin acest demers James a demonstrat lumii ce inseamna sa nu poti sa vorbesti in nume propriu, crescand astfel nivelul de sensibilizare al publicului larg cu privire la necuvantatoare, la animalele care sunt exploatate de catre oameni. De-a lungul acestei calatorii, care s-a desfasurat intre 13 ianuarie 2014 – 13 ianuarie 2015, James a facut cunoscut stilul sau de viata vegan, aratand cum poate fi acesta asumat.

Vineri, 1 septembrie, incepand cu ora 13:30, la Hotel Caro din Bucuresti, James se alatura conferintei „For the Love of Life”, organizate de Do Good Academy, si va vorbi publicului din Romania despre experientele prin care a trecut si care l-au transformat intr-unul dintre cei mai cunoscuti activisti din lume. Accesul este gratuit, iar inscrierile se fac pe www.dogoodacademy.ro. Locurile sunt limitate. Pentru mai multe informatii: [email protected] / 0721331162.

Text: Oana Baltoc