Topul plajelor exotice perfecte pentru relaxare

topul-plajelor-exoticeSunt pe lumea asta plaje pentru petreceri, plaje pentru sporturi acvatice, plaje pentru inot si plaje pentru absolut nimic… adica din acelea cautate de noi pentru relaxare. Noi va prezentam 7, daca mai stiti si altele va rugam sa ne scrieti ca sa le adaugam.Banana Bay, Saint Kitt’s & Nevis

Desi Saint Kitt’s s-a dezvoltat recent, linistea inca domneste in Banana Bay. Vecinii sai, plajele Cockleshell si Oualie, adapostesc hoteluri, spa-uri si multe baruri si in aceste zone se fac diverse sporturi, pe cand in Banana Bay nu prea ai ce sa faci. Si ne place asa, liniste si relaxare…

Anchor Bay Beach, Insula Lizard

Desi sunt in total 24 de plaje pe insula Lizard, intinderea de nisip denumita Anchor Bay Beach este de departe cea mai linistita. De asemenea, este o plaja privata, rezervata clientilor unicului hotel de acolo, asa ca vei fi departe de multime si nu vei fi distras de grupuri zgomotoase.

Sao Beach, Phu Quoc, Vietnam

Phu Quoc este renumit pentru plajele sale naturale, nedezvoltate, dar Sao Beach este cea mai linistita dintre toate si cu nisipul alb cel mai fin. Sao este chiar izolata – ca sa ajungi acolo, ai nevoie de sfaturile localnicilor.

Culebrita, Puerto Rico

Scapa repede din Culebra’s Flamenco Beach, daca iti doresti liniste, si indreapta-te catre salbatica Culebrita. Aceasta plaja are, de fapt, propria sa insulita. Nu are nicio facilitate si nici macar un restaurant, asadar aici este locul tau de evadare. Dar nu uita sa iti iei ceva de mancare la tine.

Petite Anse, La Digue, Seychelles

La o distanta de 15 minute de Grand Anse, plaja plina de palmieri si cocotieri este permanent goala, asta pentru ca vizitatorii insulelor Seychelles nici nu stiu de existenta ei.

Punta Coco, Isla de Holbox, Mexic

Pe partea mai somnoroasa a insulei Holbox, veti gasi o plaja de o frumusete hipnozanta, numita Punta Coco. Nici macar Holbox nu a fost afectata de turismul in masa, dar Punta Coco este aproape un secret despre care stiu doar cativa oameni si pe care il pastreaza doar pentru ei.

Sea Grass Bay, Laucala Island, Fiji

Ca sa fim sinceri, nu putem sa zicem nici macar despre un metrou din insulele Laucala ca nu este destinat relaxarii; aceste insule exista doar spre binele nostru mental, spre relaxarea noastra suprema. Dar Sea Grass Bay este mai mult de atat, este locul ideal pentru relaxare.

Sursa foto: google.com

Text: Alina Lupa