Cum iti poti personaliza patul pentru un somn odihnitor?

decupat_somn odihnitorUn somn odihnitor este esential pentru intarirea sistemului imunitar, pentru ca organismul sa se poata regenera si sa isi redobandeasca vitalitatea pierduta in timpul zilei. Un adult are nevoie de 7-9 ore de somn pe noapte, insa este important ca somnul sa se realizeze in conditii optime si sa nu aiba intreruperi.

Cu ocazia deschiderii showroomului Noctooorne, dedicat mobilierului pentru dormitor si textilelor specifice, Bogdan Goga, fizioterapeut, a explicat importanta unui somn odihnitor: “Atat sistemul locomotor, cat si sistemul cognitiv, nu isi pot desfasura activitatea la parametri optimi pentru o perioada indelungata de timp, fara repaos. De aceea, este nevoie de un somn odihnitor, prin care procesele fiziologice sa poata reveni la normal. In acest sens, foarte importanta este si calitatea saltelei, care ne poate ajuta sa avem un somn de calitate, la finalul caruia sa ne trezim odihniti, fara dureri sau amorteli si plini de energie”.Paturile si saltelele personalizate – primul pas catre un somn bun

Noctooorne ofera posibilitatea de a-ti construi un pat special, adaptat nevoilor tale. De asemenea, poti comanda o saltea care sa aiba densitati diferite in cazul in care exista diferente mari de greutate intre parteneri. “Noctooorne este unicul exemplu la nivel international, specializat pe un somn de calitate. Decizia de a ne concentra pe acest proiect a plecat de la faptul ca, desi dormitorul este cea mai importanta zona dintr-o casa, este, in acelasi timp, si cea mai putin luata in considerare. Astfel s-a nascut proiectul Noctooorne, care inseamna rasfat, placere, familie, somn odihnitor si corect din punct de vedere medical. In plus, este foarte important ca toti clientii nostri sa fie constienti de faptul ca orice pat pe care noi il oferim este construit special pentru clientul nostru si nu va fi niciodata standard.”, a declarat Alessandro Gregori, co-fondator Noctooorne.

Conceptul aduce in exclusivitate in Romania, sub acelasi acoperis, urmatoarele brand-uri recunoscute la nivel international: Treca (Franta), Hastens (Suedia), D’elite (Italia), Bolzan Letti (Italia), Shuj (Italia), Bellora (Italia), Cinelli Piumini (Italia).

Text: Bianca Badescu