Cum ne îmbrăcăm la birou în această primăvară? Iată 10 propuneri fashionPe măsură ce intrăm în noul sezon, este timpul să începem să ne gândim la evoluția garderobei de primăvară și la cum anume va arăta moda în 2022. Există șanse mari ca blazerele și pantalonii eleganți să aibă ceva de spus în acest sezon. Cu outfituri casual și încălțăminte comodă este important să găsești un echilibru, indiferent dacă mergi sau nu la birou.

Pentru cei care doresc să depășească costumele clasice și topurile cu guler, ia în considerare elementele clasice de bază, concepute cu actualizări moderne. Un prim exemplu, mocasinii sunt o alternativă excelentă la pantofii tradiționali de piele care sunt deja prezenți în dulapul tău.

Dacă convenționalul nu este stilul tău, outfituri îndrăznețe precum salopete, rochii sau seturi matchy-match sunt calea de urmat atunci când te gândești la ținutele de birou pentru anul acesta.

Sfat pentru profesioniști: stilurile cu decolteuri statement vor fi de bun augur în timpul conferințelor Zoom.Înainte 10 ținute adecvate pentru birou care merită recreate în această primăvară.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.harpersbazaar.com