Cum ne îmbrăcăm la birou în această primăvară? Iată 10 propuneri fashion

Pe măsură ce intrăm în noul sezon, este timpul să începem să ne gândim la evoluția garderobei de primăvară și la cum anume va arăta moda . Există șanse mari ca blazerele și pantalonii eleganți să aibă ceva de spus în acest sezon. Cu outfituri casual și încălțăminte comodă este important să găsești un echilibru, indiferent dacă mergi sau nu la birou.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Pentru cei care doresc să depășească costumele clasice și topurile cu guler, ia în considerare elementele clasice de bază, concepute cu actualizări moderne. Un prim exemplu, mocasinii sunt o alternativă excelentă la pantofii tradiționali de piele care sunt deja prezenți în dulapul tău.

Dacă convenționalul nu este stilul tău, outfituri îndrăznețe precum salopete, rochii sau seturi matchy-match sunt calea de urmat atunci când te gândești la ținutele de birou pentru anul acesta.

Sfat pentru profesioniști: stilurile cu decolteuri statement vor fi de bun augur în perioada următoare.Înainte ținute adecvate pentru birou care merită recreate în această primăvară.

   

Farmaciștii Catena recomandă setul cadou de la Baylis&Harding, cu arome îmbietoare de vanilie, jojoba și ulei de migdale. Setul este compus dintr-un spray de corp , un gel de duș, loțiune de corp și o geanta tip portfard.

    

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.harpersbazaar.com, shutterstock