Cum să reînvii pasiunea în cuplu în doar patru săptămâni

Statisticile arată că perechile fac din ce în ce mai puțin sex pe măsură ce trece timpul. Spre surprinderea multora însă, specialiștii susțin că există rezolvare pentru plictiseala sexuală din cuplu. Și nu este vorba despre schimbarea partenerului.

În aceste cazuri, psihoterapeuții propun un tratament șoc de o lună, pentru ca dorința sexuală să reînvie. Este vorba despre un program împărțit pe patru săptămâni pentru ca, încetul cu încetul, să recâștigi încrederea partenerului tău și cheful lui de nebunii să revină ca altădată. 
Prima săptămână

Această săptămâna poate purta numele de “săptămâna amintirilor”. Adică trebuie să reînvii etapa seducției. Priviri, zâmbete, totul este permis. Ideea este să-i trezeșți instinctual sexual partenerului tău, așa cum o fac perechile care abia s-au cunoscut. Acum joci jocul “te uiți, dar nu atingi” timp de șapte zile.

A doua săptămână

Aceste zile sunt o oportunitate pentru a vă redescoperi corpurile. În final, totul se reduce la acceptarea celuilalt așa cum este el, la acceptarea corpurilor cu defectele și calitățile lor. Tema acestei săptămâni sunt masajele. Poți folosi uleiuri cu orice fel de arome. Pune o muzică discretă și experimentează sentimentele pe care ți le dă această atmosfera. Poți începe cu masarea picioarelor, și urcă apoi către șolduri, talie, până ajungi la gât, cap și față. Ține minte care sunt zonele erogene ale partenerului tău descoperite în urma masajului. Faceți cu schimbul. Alternați rolul maseurului. Nu uita că sexul este încă interzis. Este foarte interesant să descoperi cât de mult se relaxează partenerul tău atunci când nu există presiunea sexului.


A treia săptămână


 Acum este o bună ocazie pentru noi experiențe. Puneți-vă în practică toate fanteziile, dar fără să uitați că sezul propriu-zis este încă interzis. Și nu uitați că orice este permis, atâta timp cât ai acordul partenerului de cuplu.

Potent Forte Naturalis – Supliment alimentar pentru potenta

A patra săptămână

Pune-te de acord cu partenerul tău și stabiliți o zi, o oră și un loc unde să faceți sex pasional după un timp de abstinență. Ieșiți din climatul familiar și încercați o cameră de hotel. Fii tu cea care se ocupă de aceste lucruri. Tu vei face primul pas către mult râvnită partida de sex „ca la început”.

Foto Shutterstock