Cum si pe unde petrecem… de 8 Martie

unde-petrecem-8-martie8 Martie… cu totii stim ce, dar mai ales pe cine sarbatorim pe data 8 martie. Celebram femeia in toate formele sale, fie ca vorbim despre mame, surori, iubite, prietene, colege, sefe si asa mai departe. De fapt, intreaga luna martie este luna femeii, cea care anunta timid inceputul de primavara. Dar cum orice sarbatoare este prilej de distractie, ne-am gandit sa trecem in agenda evenimentele acestui sfarsit de saptamana, mai cu seama evenimentele din data de 8 martie, asta pentru ca nicio doamna sau domnisoara nu trebuie sa stea acasa. Si avem de toate pentru toti, pentru toate varstele si gusturile.Piese de teatru

Ce-i drept, vremea nu se anunta a fi foarte prietenoasa in acest sfarsit de saptamana, asa ca o incursiune in lumea teatrului ar fi mai mult decat potrivita. In loc de ghiocei, noi va propunem un buchet de flori altfel, un „buchet de actori” si o reprezentatie pe masura.

  • Pe scena Teatrului Metropolis, de la ora 11:00, se joaca piesa „Gaitele” in regia lui Dan Tudor. Din distributie fac parte Florina Cercel, Rodica Popescu Bitanescu, Ileana Stana Ionescu, Marius Bodochi, Razvan Oprea etc. Durata piesei este de 2 ore si 30 minute, iar pretul unui bilet este 25 de lei daca este achizitionat online sau 22 de lei daca-l vei cumpara direct de la casieria teatrului.
  • B52 Theatre te invita sa te simti bine pe 8 martie si sa razi cu gura pana la urechi. „E soare/Ploua” este un titlu sugestiv pentru perioada in care ne aflam, o comedie de senzatie si plina de surprize. Din distributie fac parte Vlad Corbeanu, Paula Chirila si Andrei Mateiu, iar regia este semnata de catre Gina Lazar. Pretul unui bilet este de 30 de lei, asa ca grabeste-te! Spectacolul incepe la ora 20:00.

Pentru mamici si prichindei

Pe 8 martie, toate mamicile vor fi rasfatate de catre cei mici. „Flori pentru mama” este un atelier destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani, menit sa exploreze creativitatea celor mici, dar sa le si bucure pe mamici cu ornamentul floral realizat in timpul atelierului. Este o ocazie minunata pentru a petrece timp de calitate impreuna cu cei mici. Atelierul are loc intre orele 10:30 si 12:00 in zona Piata Romana, pe Strada Erou Calin Ion, nr. 19, iar pretul atelierului este de 70 de lei. Mai multe detalii gasesti pe Interaktiv-University.ro.

La shopping de… minunatii

Duminica, pe 8 martie, are loc editia cu numarul sase a Targului de Minunatii, organizat de Wonder Boutique si The Pub. Obiecte noi, dar si vintage pot fi achizitionate de catre pasionatele de moda, obiecte unice, de colectie, dar si decoratiuni atipice. In cadrul targului vei gasi si obiecte realizate de catre artizani priceputi, desigur… la preturi promotionale. Te vei putea bucura de o experienta unica, intre orele 11:00 si 19:00.

Concerte de 8 Martie

  • Pe 8 martie, trupa Bere Gratis va sustine concertul „Noapte calda”, incepand cu ora 19:30 la Cinematograful Patria. Trupa va pune in scena o poveste de iubire emotionanta pe acorduri muzicale. O seara magica, un regal de muzica live, un joc de sah in care regina este cea mai puternica piesa de pe tabla. Pretul unui bilet este de 75 de lei.
  • In The Jar Bar&Pub, incepand cu ora 19:30, WESTSIDE Duet va invita la o calatorie muzicala cu Dan Hagiolu – voce si Paul Simion Esperando la chitara si voce, printre hiturile din repertoriul lui Nat King Cole, Frank Sinatra, Bobby Darian si alte nume celebre. Daca vrei sa petreci un 8 Martie linistit, intrarea este libera.

Seara de 8 Martie… intre fete

Se spune ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, asa ca te invitam pe 8 martie sa te bucuri de privilegiul de a fi femeie in compania baietilor de la Taboo Boys! Incepand cu ora 20:00, tu si gasca de fete sunteti asteptate la Mulanruj Dining Theatre pentru o seara… incendiara! Pe soti sau iubiti trebuie sa-i lasati acasa. Pretul unui bilet este de 49 de lei si vei fi intampinata cu un welcome drink si delicioasele macarons.

Speed Dating

Si tot pe 8 martie, daca esti inca singura si nu ti-ai gasit sufletul pereche, indrazneste sa participi la un Speed Dating, un concept foarte interesant in care ai doar 7 minute sa descoperi o persoana si sa decizi daca vrei sa o mai revezi. Intre orele 14:00 si 17:00, vino sa intalnesti oameni noi intr-un cadru prietenos din Centrul Vechi. Mai multe detalii pe Quickdating.ro.

Text: Ruxandra Dumitrescu