Cupa Agentiilor la Karaoke

Prima editie a cupei agentiilor la karaoke a avut loc la Palatul Bragadiru, prilej cu care 16 agentii de publicitate din Romania au urcat pe scena alaturi de artistii preferati. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Mandinga, Calin Goia de la Voltaj sau Oana Ionita, ce a facut parte si din juriu – prilej cu care echipa Tonica TV i-a luat la intrebari!

 Prima editie a Cupei Agentiilor la Karaoke: emotii si multa distractie!

Chiar daca participantii din agentiile de publicitate au avut emotii, majoritatea s-au descurcat foarte bine pe scena, determinand anumite vedete sa creada ca sunt simpli… spectatori! Cum vedetele erau prezente la eveniment pentru a ajuta concurentii sa cante cat mai bine, multe dintre ele au urcat pe scena cu gandul de a-i sprijini pe participanti – insa, surpriza! Unii dintre concurenti s-au descurcat atat de bine, incat si vedetele s-au declarat uimite!

 

Mandinga a fredonat refrenul celei mai noi piese pentru Tonica TV!

Mandinga a acordat un scurt interviu si ne-a fredonat in exclusivitate refrenul celei mai noi piese, “Ce poveste”. Te invitam sa urmaresti materialul video de mai sus si sa o auzi pe Mandinga cantand live piesa “Ce poveste”!

In plus, Mandinga ne-a povestit cum a debutat colaborarea dintre ei si Connect-R, amintindu-si cu nostalgie de prima colaborare dintre ei, din 2007.

Toti invitatii la eveniment s-au simtit minunat, s-au distrat alaturi de vedetele preferate, iar cei mai curajosi dintre ei au urcat pe scena si au cantat! Fiecare echipa a cantat cate trei piese, iar cel putin una dintre ele a fost interpretata alaturi de o vedeta.

Urmareste materialul video de mai sus pentru a descoperi atmosfera de la prima editie a Cupei Agentiilor la Karaoke, precum si cateva mini-interviuri cu vedetele prezente la eveniment!

 

Realizator: Raluca Baciu

Operator imagine: Alex Andries

Editor imagine: Mihai Hanganu