Curs de stil cu Raluca Dobrovolschi

Curs de stil cu Raluca DobrovolschiStilul vestimentar reprezinta ceea ce spunem fara sa vorbim, insa uneori suntem puse in fata provocarilor. Tocmai de aceea, consultantul de imagine Raluca Dobrovolschi te invata cum sa faci pentru a nu mai ramane niciodata „fara cuvinte” intr-un magazin de haine sau in fata dulapului, atunci cand ai o intalnire importanta. Vei invata cum sa faci alegeri vestimentare autentice, te vei inspira si vei exersa cu ajutorul unor piese unice din colectiile celor mai buni tineri designeri romani ai momentului: Ioana Ciolacu, Alina Morar, Traskin, Florentina Giol, Maria Queen Maria, Aer Wear, 109, Edita Lupea, Ingrid Teodosiu ale caror creatii se regasesc in showroomul Band of Creators.

Cursul este structurat in cinci sedinte

Cursul Ralucai este structurat in cinci parti:

  1. Tipuri de siluete si proportii;
  2. Accesorii;
  3. Compatibilitatea intre culorile personale;
  4. Cum sa faci cumparaturi in mod inteligent;
  5. Descifrarea codurilor vestimentare si descoperirea identitatii stilistice.

Urmatoarea editie incepe pe data de 10 octombrie, pretul cursului este de 500 de lei, iar inscrierile se fac la adresele de e-mail: [email protected], [email protected].

Text: Ruxandra Dumitrescu

octombrie 7th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate