Fashion Inspo: Meteosensibilitate în vestimentație

Nimic nu vindecă mai bine schimbările de vreme pe care le tot resimțim ca o sesiune de shopping (cel mai bine online), ceea ce înseamnă că acum este momentul să decizi care va fi semnătura ta de stil pentru următoarele sezoane.

Inspiră-te din tendințele anului 2021 pentru un stil debordant și cool. Trendurile sunt variate și versatile, de aceea există ceva pentru orice gust: de la fuste midi la blazere statement și o nouă abordare a mixurilor de imprimeuri.Outfitul care nu se demodează niciodată

Nu poți greși niciodată cu un clasic. Cel mai bun sfat de cumpărături pe care l-am putea oferi vreodată este să investești în elementele esențiale și vei avea întotdeauna ceva de îmbrăcat.

Prima rochie a sezonului

Nu există un sentiment mai bun decât să poți purta din nou o rochie pe măsură ce vremea se încălzește, și ne-ar plăcea să fim pregătiți pentru acel moment important. Alegerea unui stil maxi sau cu mâneci lungi îți poate oferi posibilitatea de a crea un look perfect.

Into the wildside

Piesa de tranziție dintre orice sezon de care nu știai că ai nevoie? O fustă midi din piele. Este suficient de lungă pentru a-ți menține picioarele acoperite în diminețile reci, dar suficient de cochetă pentru a rămâne fashion întreaga zi.

Costume statement

Costumele office au devenit cheia pentru ieșirile neprevăzute și nimic nu este la fel de elegant ca unul din două piese. Poate fi greu să găsești potrivirea perfectă, dar atunci când o faci, viața nu este decât o briză. Adăugarea unui tricou cu imprimeu grafic face ca aspectul casual să fie instantaneu stylish.

Imprimeuri, modele și texturi

Imprimeurile florale nu sunt singurele printuri care apar pentru primăvară. Și dungile și desenele sau texturile sunt gata să fie purtate. Iată un sfat: Încercă să le porți simultan pentru un impact maxim, așa cum o face Elsa Hosk.

Combinația blugi-pulover

Am auzit multe despre rutina puloverelor și blugilor, dar cine spune că trebuie să fie un lucru rău. A avea o colecție de pulovere care fac trecerea către o vreme mai caldă este cheia fericirii.

Comboul perfect de culoare

Maro este una dintre cele mai populare culori de purtat chiar acum. În timp ce majoritatea îl asociază cu alte culori neutre, adăugăm propriul fler și experimentăm cu nuanțe unice. Pentru a purta maro în noul sezon, încercă să adăugi pasteluri precum verde de primăvară pentru o combinație îndrăzneață.

Pasteluri

Dacă în garderoba ta predomină nuanțele neutre, este timpul să treci la culori mai puternice, combinând pastelurile cu tonuri simple. Ceea ce face ca acest look să fie atât de stylish este felul în care apar subtilele tonuri de culoare.

Una și gata

Alege o salopetă albă dintr-o singură piesă, care este ținuta perfectă de tranziție.

Baylis & Harding set cadou de 3 piese Midnight Plum & Wild Blackberry este un un set de produse de îngrijire corporală bogate în antioxidanțicare combină aromele proaspete de prună și mure sălbatice pentru un răsfăț total. 

Text: Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com