Cursuri de design vestimentar cu Adrian Oianu

559833 548388695194620 1060935768 nCursurile de design vestimentar contemporan reprezinta un proiect independent initiat si sustinut de catre designerul Adrian Oianu inca din luna februarie 2010. Aceste cursuri constituie o modalitate de a invata si de a avea acces direct la informatiile unui designer vestimentar cu experienta internationala.

La cursurile de design vestimentar ale lui Adrian Oianu cursantii afla care sunt uneltele de baza pentru a performa in domeniul designului vestimentar. Ei invata despre tipar 2d, drapaj/modelism, desen tehnic flat/sketch, storyboard si constructia unei colectii (unde cursantii vor aborda si istoria modei aplicata in design vestimentar contemporan).  Centrul de design aduce ca noutate in ceea ce priveste predarea designului vestimentar si conceptul de “mentoring”. Ceea ce este foarte important este ca, prin participarea la cursurile sustinute de un designer activ in domeniu, cursantii sunt stimulati sa isi gaseasca increderea de sine, acest lucru fiind bazat pe cunostinte acumulate cu multa responsabilitate.

A doua etapa a studiului designului vestimentar sub indrumarea lui Adrian Oianu va fi reprezentata de Modulul II  al cursurilor de design vestimentar, care este programata pentru perioada septembrie-decembrie 2013. Participarea la cursurile Modulului II este conditionata de o selectie a participantilor la cursurile Modulului I. Pentru mai multe detalii in legatura cu Scoala de Design sau inscrieri acceseaza www.centrudedesign.ro sau trimite un e-mail la una dintre aceste adrese: [email protected]/[email protected].

Text: Ruxandra Raica