Dana Savuica isi dezvaluie secretele de fashion si beauty

eveniment-dana-savuicaDana Savuica a devenit, de-a lungul anilor, o adevarata formatoare de opinie in diverse domenii, astfel ca, pentru a raspunde cererilor fanilor, vedeta a decis sa organizeze o serie de conferinte in cadrul carora sa abordeze temele de interes ale momentului. Evenimentul va avea loc in data de 21 mai 2015, incepand cu ora 17:30, iar in prima zi de conferinte, fostul model va dezvalui celor interesati cateva din propriile sale secrete de frumusete si va vorbi despre tendintele in moda pentru acest sezon.Traieste Inteligent cu… Dana Savuica

Sub sloganul “Traieste inteligent”, evenimentul va incepe cu o prezentare de moda Hispanitas, Christina Diamonds, Hatson, Ellis Luxury, Sonia Peña, Etiquette by Dana Savuica si va continua cu expozitia galeriei Galateca, “Untamed Skin – The Romanian Blouse”, in cadrul careia se vor putea admira colectiile de imbracaminte, accesorii si bijuterii, realizate in colaborare, a trei designeri romani (Alexandru Nimurad, Alexandra Abraham si Vika Tonu), create in jurul simbolurilor iei romanesti si povestii Reginei Maria de Romania. Alaturi de Dana Savuica, va fi prezenta si Alteta Sa Regala Principesa Maria, iar specialisti din lumea modei si stilisti renumiti vor raspunde intrebarilor participantilor, in timp ce doamnele interesate de make-up si hairstyle vor avea ocazia sa invete trucuri noi si practice in cadrul workshopurilor organizate.

“Dupa 25 de ani de cariera si de munca asidua, dupa sutele de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata, m-am gandit ca este momentul sa daruiesc cel mai pretios atu al meu, relatiile pe care le-am cimentat in timp, produsele pe care le folosesc si in care am incredere si, mai mult, contactul direct cu publicul care este doritor de o viata implinita, eleganta, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent. Mi-am propus sa incerc sa aduc un strop de bucurie celor care mi-au oferit votul lor de incredere. Mi-am propus sa intind o mana de ajutor si sa impartasesc informatii care sa ne faca sa ne bucuram de viata. Si chiar sa interactionam fata in fata cu specialisti care ne vor face viata mai frumoasa”, a declarat Dana Savuica.

Text: Madalina Manole