Debenhams revine in Romania

debenhams-revineDebenhams este un brand international de top care promoveaza cu mandrie valorile britanice prin intermediul celor 248 magazine deschise in 28 tari. De curand, a revenit in Romania. Unul dintre brandurile de top ale Marii Britanii, Debenhams propune clientilor sai din intreaga lume un mix unic si exclusiv de branduri internationale, branduri proprii si marci in concesiune.Varietate si nume de lux

Galeria Designerilor include, in Romania, nume faimoase precum Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson si Patrick Grant. Evenimentul a fost gazduit de Anca Serea,tinutele prezentate in cadrul show-ului au fost concepute de stilista Maria Andrei, pentru a reflecta stilul britanic si principalele tendinte ale sezonului primavara-vara 2015, iar machiajul a fost asigurat de Adriana Haloiu, make-up artistul Casei Dior, cu cele mai recente lansari ale marcii, fiind la randul sau o introducere in propunerile din sectiunea de beauty a department store-ului.

Keep calm and go shopping

Am avut ocazia sa ma pierd in magazinul deschis acum in Mall Vitan, care se desfasoara pe 3 etaje, unde gasiti de la articole vestimentare la cosmetice si produse home deco. La noul Debenhams veti gasi si produse de lux ale unor case cunoscute precum Versace, Trussardi, Dior, Givenchy si multe altele. De la evenimentul de deschidere nu au lipsit vedetele, fashion bloggerii care s-au rasfatat cu cupcakes personalizate in stil britanic. Din pacate, la deschideri de asemenea anvergura se creeaza aglomeratie si agitatie, de aceea voi reveni in liniste la noul magazin Debenhams tocmai pentru a ma bucura de produsele lor pe indelete.

Text: Andreea Mara Varlan