Deeperise & Jabbar lanseaza single-ul si videoclipul „Move On” in Romania

Unul dintre cei mai talentati artisti de pe scena muzicii electronice din Turcia, Deeperise, a colaborat cu Jabbar pentru primul single, lansat in doua versiuni: „Move On / Raf”.

Videoclipul, regizat de Evren Arasıl, a fost filmat in Turcia si surprinde unele dintre cele mai frumoase peisaje din localitatea Askyaka/Mugla, partea de Sud-Vest. Piesa este compusa si produsa de catre Deeperise si Jabbar.

Prima versiune a piesei, cu versuri in limba turca, a urcat inca din prima zi in topul Spotify Turkey Top 50 Viral Chart, ajungand pe prima pozitie. In plus, clipul a adunat 3 milioane de vizualizari pe YouTube in cateva saptamani, a ocupat locul 3 in clasamentul iTunes si a ajuns in topul Shazam. Piesa a intrat si in playlisturile posturile radio si TV din Turcia, precum Power Fm, Dream TV (cele mai mari canale din Turcia).

Foto: DeeperiseIndragostit de muzica house

Deeperise este un DJ si un producator turc, nascut in anul 1990, in Mugla, Turcia. In urma cu 10 ani, acesta a descoperit muzica house si s-a indragostit iremediabil de ea. Fiind inspirat de munca unor artisti precum Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo si DJ Tarkan, Deeperise si-a petrecut o lunga perioada de timp in studio, cu scopul de a-si perfectiona productiile muzicale.

Text: Oana Baltoc