Delia a cantat la inaltime in prima seara a show-ului „Acadelia”

Un show la inaltime, din toate punctele de vedere! Asta se poate spune despre prima seara a concertului „Acadelia”, cand spectatorii Salii Palatului au putut vedea rezultatul muncii Deliei si-a echipei ei din ultimele luni. O scena transformata intr-un regat al dulciurilor, o sala decorata in ton cu intreaga reteta, coregrafii uimitoare, dansatori perfect sincronizati, costume fascinante si o artista care a demonstrat inca o data ca si in Romania pot fi organizate spectacole de o asemenea anvergura.

Delia a deschis seria concertelor de la Sala Palatului din aceasta toamna cu cea mai recenta piesa a sa, „Acadele”. Pe scena, dintr-un tort imens au aparut dansatorii, iar publicul a fost luat prin surprindere cand in mijlocul lui au aparut acrobati si uriasi pe picioroange, viu colorati si energici. Mai multe torturi si-au luat zborul deasupra scenei, ridicate in aer cu ajutorul unor drone.Familia alaturi de Delia pe scena

Unul dintre cele mai emotionante momente ale serii, inaintea caruia Delia a vorbit cat se poate de sincer despre perioada copilariei si pierderile resimtite odata cu maturizarea, a fost duetul alaturi de sora ei, Oana, pe piesa „Cine m-a facut om mare”. In timpul lui, Delia a mangaiat cu blandete burtica surorii ei, insarcinata cu cel de-al doilea copil, iar la finalul sau, pe scena a aparut si mama celor doua, in brate cu nepotica Deliei, Jessie. Cele trei generatii de femei au primit aplauze, iar Delia, o imbratisare lunga si emotionanta din partea mamei sale.

Tot aseara, Delia a cantat o parte a piesei „Gura ta” suspendata la o inaltime de 7 metri. Curajoasa, Delia s-a si rasucit in aer de mai multe ori, iar intregul moment artistic nu doar ca i-a iesit perfect, dar a si lasat sala cu respiratia taiata. Un numar de iluzionism, la finalul piesei „Du-te-ma”, a facut ca artista sa dispara de pe scena… ca prin minune si pe toata durata piesei „Da, mama”, Delia a parut „inghitita” de o perna imensa, pe care a tot plutit.

Nelipsiti au fost si invitatii speciali, Nick, alaturi de care Delia a interpretat piesele „Vreau sa plang” si „Vino la mine” si Grasu XXL, cel cu care a scos „Despablito”, unul dintre hiturile acestei veri.

Pe toata durata show-ului, Delia a transmis mai multe mesaje prin care a indemnat publicul sa-si traiasca viata exact asa cum isi doreste, independent de reguli si norme. Artista, cunoscuta pentru faptul ca este o gurmanda, si-a incheiat spectacolul cu urmatoarele cuvinte: „Mancati cat vreti, doamnelor! Puneti pe voi! Aveti dreptul!”

Delia continua seria concertelor „Acadelia” de la Sala Palatului pe 15 si 16 cu noi surprize in fata noilor spectatori dornici sa o vada.