Delia, mesaj-surpriza transmis romancelor odata cu lansarea piesei „Du-te-ma”!

Nonconformista, cameleonica si mereu surprinzatoare, Delia revine cu un nou single care se numeste „Du-te-ma”. Piesa a fost compusa integral de artista si produsa de Alex Cotoi, care a produs majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar si single-ul anterior al Deliei, „Fata lu’ tata”.

Videoclipul piesei „Du-te-ma” a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alex Muresan), scenariul ii apartine Deliei, iar productia video Loops Production. Asa cum si-a obisnuit fanii, Delia are atitudine si este autoironica in acest videoclip plin de culoare. De imaginea artistei s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) si Hilke Muslim (styling).„Cereti sex si mancare atunci cand aveti nevoie!”

„Intr-o lume perfecta, femeile au senzatia ca trebuie sa se incadreze in sabloanele inventate de altii. Dragi femei, cereti-va drepturile! Si nu va mai infometati! Pofta de mancare inseamna pofta de viata!

Iubiti-va mai mult! Si hraniti-va sufletele! Nu va mai persecutati de dragul sabloanelor! Cereti sex si mancare atunci cand aveti nevoie! Pofta buna”, a declarat Delia. Single-ul „Du-te-ma” este o co-productie Cat Music si Global Records.

In anul 2017, Delia a lansat „Ramai cu bine” feat. Macanache, o colaborare inedita care s-a bucurat de aprecierea publicului si care are peste 34 de milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, a colaborat si cu The Motans pentru „Weekend”, desemnata piesa anului 2017 in Romania, conform Mediaforest, cu peste 23 de milioane de vizualizari.

Text: Iulia Mirica

Credit foto: Dimitri Caceaune si David Gal