Delia, doză dublă de energie la X Factor

Jessie și micuțul Bogdănel, nepoțeii Deliei, au fost musafirii de pe platourile X Factor si au ajutat-o pe jurată să se încarce cu energie.

Delia, care este și nașa de botez a micuților, le-a făcut cunoștință celor doi cu ceilalți jurați și i-a lăsat să asiste la repetiții, spre încântarea acestora. Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei sunt pregătiți să deschidă un sezon de colecție cu o doză dublă de emoție, luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1! Pe parcursul filmărilor, Delia și-a luat porția de energie tot în doză dublă, de la cei doi nepoței.

Delia nu are copii, dar se bucură din plin de nepoții săi. Micuții sunt de-a dreptul adorabili, iar energia lor o încarcă pe artistă cu pozitivitate și bucurie. Sora Deliei, Oana, este o mamă tânără. Pe micuți îi despart doar câteva luni, lucru care a îngrijorat-o inițial pe mama celor doua surori. Cu toate astea, timpul extrem de scurt dintre cele două sarcini nu i-a dăunat Oanei, deși de obicei este un risc. Cei doi frăţiori sunt foarte iubiți sunt și de Delia, mătușa lor, care le este și părinte spiritual.