Delia, doză dublă de energie la X Factor

Jessie și micuțul Bogdănel, nepoțeii Deliei, au fost musafirii de pe platourile X Factor si au ajutat-o pe jurată să se încarce cu energie.

Delia, care este și nașa de botez a micuților, le-a făcut cunoștință celor doi cu ceilalți jurați și i-a lăsat să asiste la repetiții, spre încântarea acestora. Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei sunt pregătiți să deschidă un sezon de colecție cu o doză dublă de emoție, luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1! Pe parcursul filmărilor, Delia și-a luat porția de energie tot în doză dublă, de la cei doi nepoței.

Delia nu are copii, dar se bucură din plin de nepoții săi. Micuții sunt de-a dreptul adorabili, iar energia lor o încarcă pe artistă cu pozitivitate și bucurie. Sora Deliei, Oana, este o mamă tânără. Pe micuți îi despart doar câteva luni, lucru care a îngrijorat-o inițial pe mama celor doua surori. Cu toate astea, timpul extrem de scurt dintre cele două sarcini nu i-a dăunat Oanei, deși de obicei este un risc. Cei doi frăţiori sunt foarte iubiți sunt și de Delia, mătușa lor, care le este și părinte spiritual.

august 31st, 2021 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate