Demi Lovato este singură

După doar două luni de la anunţarea logodnei (vezi AICI), Demi Lovato s-a despărţit de Max Ehrich.

“A fost o decizie grea, dar Demi si Max au ales să meargă pe drumuri diferite şi să se focuseze mai mult pe carieră. Îşi poartă mult respect şi iubire unul celuilalt şi apreciază timpul petrecut împreună,” a spus o sursă apropiată cântăreţei, pentru revista People.Fanii artistei ar fi bănuit de ceva timp despărţirea, pentru că mai multe rude din familia ei nu-l mai urmăreau pe Instagram pe logodnicul acesteia.

Relaţia lui Demi Lovato şi a lui Max Ehrich a devenit oficială în luna martie a acestui an. Aceştia nu au confirmat exact când au început să petreacă timp împreună, însă toată presa ştie că lucrurile au evoluat rapid între cei ei. Astfel, au ales să-şi petreacă carantina împreună şi făcându-şi frecvent apariţia împreună pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CFhuGeGBM1q/

 

Demetria Devonne, Demi Lovato este o cântăreață, compozitoare americană, actrita și model. A debutat în serialul Barney & Friends, însă și-a câștigat celebritatea în urma interpretării rolului lui Mitchie Torres în filmul Camp Rock alături de Jonas Brothers, și datorită serialului Sonny și steluța ei norocoasă.

Max Ehrich, în vârstă de 29 de ani, este un actor, cântăreț și dansator american. Este cel mai cunoscut pentru rolurile sale de Fenmore Baldwin în The Young and thelessless, Hunter May in Under the Dome și Freddie Ridge în The Path. De asemenea, el a jucat un rol recurent în Prințesa americană.