Demi Lovato are la activ 3 AVC-uri și un infarct

Cunoscuta artistă americancă Demi Lovato a dezvăluit, în cadrul unui documentar despre viața sa, că în perioada în care avea probleme cu substanțele interzise, a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct.

La fel ca în cazul lui Paris Hilton şi a cântăreţului Justin Bieber, documentarul din seria ”YouTube Originals” o prezintă pe Lovato, în episodul “Demi Lovato: Dancing with the Devil”, vorbind cu lejeritate despre viața sa personală. Mai exact, despre ce s-a întâmplat când a fost tratată pentru supradoză de droguri în iulie 2018 şi despre leziunile cerebrale suferite în urma acesteia.

”Am avut atât de multe de spus în ultimii doi ani, din dorinţa de a lămuri lucrurile în legătură cu ce s-a întâmplat”, spune vedeta în trailer-ul documentarului. ”Ori de câte ori îţi reprimi o parte din tine, se va revărsa”, continuă aceasta.

Cântăreața și actrița Demi Lovato, în vârstă de 28 de ani, povestește în trailer că a suferit trei AVC-uri şi un atac de cord. Mai mult decât atât, medicii i-au salvat viața, desi spuneau că mai avea ”cinci sau zece minute” de trăit.

La acea vreme, artista a fost internată într-un spital timp de două săptămâni şi apoi la un centru de recuperare în urma dependenţei de substanţe. În urma celor suferite, vedeta recunoaște că încă are tulburări de vedere.

”Nu conduc maşina pentru că am pete negre în câmpul vizual. Pentru o lungă perioadă de timp am avut dificultăţi foarte mari la citit. A fost un mare eveniment când am reuşit să citesc o carte, ceea ce s-a întâmplat două luni mai târziu, pentru că vederea îmi era foarte neclară”, a mărturisit Demi Lovato.

Lovato a mai făcut astfel de mărturisiri și în alte documentare, pentru MTV, în 2012, şi YouTube în 2017. Vedeta a povestit în cadrul acestora despre dependenţele sale de alcool şi cocaină. Ea a reuşit să renunţe la substanţele interzise timp de şase ani, până în 2018, când a suferit o recădere.

Seria regizată şi produsă de Michael D Ratner explorează, printre altele, renaşterea lui Lovato, dar şi subiectul scurtei logodne cu Max Ehrich (Vezi AICI). Documentarul care va debuta pe 23 martie, va avea patru părți și se va putea viziona doar pe canalul de YouTube.

Photo: Digi24

Text: Bettina Cristea