Tunsoarea rasă a revenit la modă

În carantină multe vedete au ales să se tundă singure acasă. Unele au ales tunsori băiețești, scurte, altele s-au ras de tot în cap. Demi Lovato a apelat și ea la o schimbare drastică de look, după finala E!People‘s Choice Awards.

Dacă la gala de săptămâna trecută Demi a apărut cu o perucă lungă și blondă, noile fotografii din social media o surprind pe vedetă cu părul scurt, blond și ras pe părți. Pentru a obține noua freză, Demi Lovato a apelat la stylistul Amber Maynard Bolt. El a ajutat-o să se radă și să obțină această nuanță de blond a părului.

Internauții au găsit imediat un motiv pentru această schimbare drastică de look a cântăreței. Multe femei apelează la această transformare după o despărțire. Drept urmare, să nu uităm că și Demi Lovato fusese logodită până acum câteva luni. Din păcate, vedeta a rupt relația cu Max Ehrich după doar două luni de la logodnă (vezi AICI).

Vezi ce tunsori și-au mai făcut vedetele în izolare AICI!

În timpul carantinei, din luna mai și fotomodelul Ruby Rose s-a ras în cap. Uite cum îi stătea cu noua freză AICI!

noiembrie 20th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate