Diana Baicu, director general Top Line: „Pentru orice problema a tenului sau a siluetei exista o solutie‟

In secolul al XXI-lea, frumusetea merge mana in mana cu tehnologia. Ritmul alert al vietii ne face sa ne dorim solutii eficiente, ale caror rezultate le putem remarca imediat, mai ales cand vine vorba despre intretinerea si rejuvenarea tenului. Un astfel de tratament, recent aparut la noi in tara, se numeste Dermia, fiind realizat in cadrul Centrelor de Slabit si de Infrumusetare Silhouette cu un aparat numit Skinfaktor. Diana Baicu, director Top Line, ne-a vorbit despre cat de eficienta este tehnologia Dermia Skinfaktor.

Tonica: Care sunt avantajele acestui nou tratament anti-aging fata de alte tratamente antiimbatranire?

Diana Baicu: Stimuleaza regenerarea pielii si imbunatateste elasticitatea acesteia prin stimularea colagenului propriu, reactiveaza functiile pielii din zonele cu riduri sau cicatrici si reduce liniile de expresie. Reprezinta o reala alternativa la injectiile impotriva ridurilor sau la mezoterapie.

Care sunt problemele pielii unde rezultatele benefice se vad imediat?

Tratamentul Dermia de la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette regenereaza si stimuleaza fibrele de elastina si colagen si oxigeneaza tenul. Se obtin rezultate formidabile in cazul liniilor de expresie, a tenurilor seboreice, in cazul cicatricilor post-acneice si a tenurilor lipsite de fermitate, densitate si luminozitate. Tratamentul schimba radical structura pielii imbunatatindu-i vizibil calitatea. Combina produse dermato-cosmetice de ultima generatie, bazate pe nano-molecule de acid hialuronic, pelling-uri bazate pe alfa-hidroxi acizi (acizi din fructe) cu concentratie maxima de 20% si tehnologia de micro-dermoabraziune si micro-canale.Cele 10 porunci antiaging

Cat timp dureaza realizarea un astfel de tratament? Este personalizat, pentru o indentificare mai buna a problemelor care trebuie remediate?

Tratamentele sunt personalizate in functie de probleme si zonele de lucru si dureaza de la 30 la 90 de minute. Un tratament complet include zone precum fata, gat si decolteu. Fiecare client este consultat de specialist si, in functie de nevoile si de problemele acestuia, tramentul si produsele necesare se vor plia bazandu-se pe aceste conditii.

Pentru cat timp sunt vizibile efectele unei singure sedinte?

Intr-o singura sedinta se efectueaza o regenerare profunda, aceasta fiind vizibila cel putin o luna dupa tratament, pana la efectuarea turn-overului celular. O cura de patru tratamente are rezultate care se mentin pana la un an, cu conditia folosirii zilnice a produselor Dermia pentru acasa.

Exista o varsta de la care este recomandat acest tip de tratament?

Calitatea pielii nu are varsta. Fiind un tratament complex, se adreseaza tuturor celor care se confrunta cu lipsa de fermitate, linii de expresie, cuperoza, cicatrici si celor cu tenuri seboreice.

De cate sedinte ar fi nevoie, in medie, pentru ca rezultatele sa fie de durata?

Pentru un rezultat vizibil si de durata se pleaca de la un minimum de patru sedinte, in cazul efectului de antiimbatranire. Dupa consultatia cu specialistul se vor decide sedintele necesare.

Cremele cu retinol intarzie imbatranirea pielii

In ce consta tratamentul de intretinere si dupa cat timp ar fi necesara o alta serie de sedinte pentru ca efectul sa se pastreze?

Tratamentul de intretinere este recomandat o data pe luna, iar urmatoarea serie cel mai devreme la sase luni. Intretinerea rezultatelor se face si prin folosirea produselor pentru acasa, unde Dermia Solution vine cu o gama completa, printre care produsele imperios necesare Skin Corector si Hyaluron Complex.

Cat costa un astfel de tratament?

Pretul se stabileste in functie de tipul de tratament. Pretul minim pleaca de la 150 de lei (pentru tratamentele de 30 de minute), iar pretul maxim poate ajunge la 450 de lei (pentru cele complete, de 90 de minute). Silhouette are o oferta in care, la o cura completa de patru tratamente anti-ageing, pretul este de 1.600 lei si se primesc gratuit produsele indispensabile de folosit acasa Skin Perfector si Ser cu acid hialuronic.

Care ar fi problemele pentru care romancele apeleaza cel mai des la tratamentele cosmetice?

In general, doamnele apeleaza la specialisti atunci cand apar nemultumiri legate de procesul de imbatranire sau de gradul de hidratare al pielii, aparitia primelor riduri si lipsa de fermitate a pielii. Pentru orice problema a tenului sau a siluetei exista o solutie in centrele specializate, intrucat tehnologia din acest domeniu este deosebit de avansata.

Text: Oana Baltoc