Diane Von Furstenberg, despre moda actualadvfurstenberg v 21apr12 dvora b 426x639Creatoarea Diane Von Furstenberg spune ca industria modei este un loc mult mai primitor pentru a lucra acum, fata de anii precedenti. Diane si-a inceput cariera in anul 1970 cand s-a prezentat in fata editorului Vogue de la vremea aceea, Diana Vreeland, cu o valiza plina de rochii din jerseu.

„Cred ca tinerii designeri au parte astazi de mult mai multa sustinere, mai ales ca exista Woolmark Prize  si alte lucruri de genul acesta care ii premiaza pe cei mai talentati dintre ei. Intotdeauna ii sfatuiesc pe tinerii designeri sa participe la aceste competitii pentru ca pot ajunge sa faca asta la nivel international”, a spus Diane.

Von Furstenberg, care este si presedinte al Consiliului Designerilor de Moda din America, este cunoscuta pentru ajutorul oferit celor mai tineri din aceasta bransa. Si, desi are o cariera adanc inradacinata, creatoarea este de parere ca o a doua opinie in ceea ce priveste munca ei venita de la persoanele apropiate nu strica niciodata. „Eu si sotul meu discutam mereu despre afacerile pe care le avem iar familiile noastre sunt foarte implicate”, a completat Diane.

Text: Ruxandra Raica