Directia 5 iti face „Cel mai frumos cadou” de 8 Martie

Directia 5 iti face „Cel mai frumos cadou” de 8 MartieCel mai frumos cadou” iti este oferit de catre membrii trupei Directia 5, la concertul din 8 martie 2016 de la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00. Intr-o seara speciala, inchinata femeilor, romantismul se va imbina perfect cu pop-rock-ul intr-un regal de muzica live, care te va face sa evadezi din cotidian si sa vibrezi la intensitate maxima alaturi de Directia 5 si invitatii sai. Super-hiturile „Plin de furtuni”, „Intr-o zi”, „Cel mai frumos cadou”, piesa ce da si titlul concertului, „Te iubesc” (feat. Alinka Printesa Rock’n’Roll), lansate in 2015, vor aduce mai aproape iubirea, un univers in care ne regasim cu totii. Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Toni Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu vor celebra 8 Martie prin cele mai frumoase declaratii de dragoste, in stilul lor inegalabil, cu interpretari clasice sau variante reorchestrate, alaturi de invitati surpriza.

Biletele pentru concertul de pe 8 martie se gasesc la Sala Palatului, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, InMedio, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro, dar si online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro. Revista TONICA se numara printre partenerii media ai evenimentului.

 

Text: Alexandra Lupu

ianuarie 29th, 2016 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate