Dolce & Gabbana, colectie destinata femeilor musulmane

Dolce & Gabbana, colectie destinata femeilor musulmaneRenumitul brand italian Dolce & Gabbana reuseste sa surprinda de fiecare data prin colectiile sale inedite si spectaculoase, iar, de aceasta data, mesajul conturat de noua colectie de toamna/iarna 2016 a transmis faptul ca orice femeie poate fi eleganta si stilata, indiferent de religie si cultura. Dupa ce a socat o lume intreaga in 2013 cu colectia bazata pe imprimeuri religioase, iata ca, anul acesta, Dolce & Gabbana revine in lumina reflectoarelor cu o colectie inspirata din portul traditional al femeilor musulmane, intitulata Abaya Collection.

Hijaburi si abaya pe podium

Noua colectie, o alta premiera in lumea modei semnata Dolce & Gabbana, cuprinde hijaburi, acel voal ce le acopera capul femeilor musulmane, dar si abaya, rochia lunga care imbraca integral corpul depasind gleznele, si a fost prezentata pentru prima data pe site-ulDolce & Gabbana, colectie destinata femeilor musulmane Style.com/Arabia, urmand ca, din toamna, sa fie disponibila in Emiratele Arabe. Tinutele se remarca prin imprimeuri spectaculoase de inspiratie orientala, prin accente florale si geometrice, dar si prin motive fructate, vedeta la acest capitol fiind lamaia siciliana. Materialele folosite au fost matasea, voalul, satinul, dar si broderia dantelata, amprenta casei de moda Dolce & Gabbana.

Sursa foto: style.com

Text: Madalina Manole

ianuarie 25th, 2016 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate