Donatella Versace – Zeiţa grounge la Milano

Brandul italian de lux Versace a amestecat diademe  cu franjuri şi clopoței în cea mai recentă colecţie pentru sezonul primăvară-vară 2023 lansată la Săptămâna Modei de la Milano.All black goth style

Designerul Donatella Versace şi-a numit colecţia “Zeiță grunge în devenire” şi a deschis show-ul cu o line de look complet negru: rochii mulate, cu tăieturi în diferite unghiuri, jachete negre de motociclist și pantaloni din piele cu franjuri sau cu buline metalice.

versace

Rebelă şi puţin divă

Au urmat modele roz și mov, inclusiv rochii lungi cu decolteu adânc, pantaloni evazați și cămăși lungi din şifon cu imprimeu zebră.

versace

“Întotdeauna am iubit stilul rebel. O femeie încrezătoare, inteligentă și puțin divă”, a declarat Donatella Versace într-un comunicat.

Primul pas pentru o piele frumoasă şi sănătoasă – farmaciştii Catena recomandă gama Rilastil Daily Care.

“Ea poartă piele, ţinte și denim sfâșiat și are suficientă atitudine pentru a le amesteca cu şifon, jerseu și o tiară! Este o femeie puternică și liberă; este superbă; ea știe asta. Ea este Zeița Libertății”.

Bella Hadid a fost printre modelele care au purtat princiar o tiară
Bella Hadid a fost printre modelele care au purtat princiar o tiară

Ultimele look-uri au inclus rochii scurte și lungi, cu margini de dantelă, în nuanţe de mov, roz și lime, accesorizate cu voaluri în aceeași culoare.

Mireasa Versace cu rochie de plasă

Vedeta americană de reality-show Paris Hilton a încheiat spectacolul într-o rochie de mireasă scurtă din plasă de cristal roz cu ornamente din dantelă, accesorizată cu un voal și o diademă roz.

Gigi Hadid, Paris Hilton şi Emily Ratajkowski
Gigi Hadid, Paris Hilton şi Emily Ratajkowski

Pe podium au urcat să prezinte creaţiile Versace şi alte vedete, printre care surorile Bella şi Gigi Hadid, Irina Shaik sau Emily Ratajkowski.

Cristina Dudău

Foto Hepta