Doru si George de la Deepcentral, artisti si tatici impliniti

decupat_Interviu DeepcentralDoru si George de la Deepcentral sunt doi oameni impliniti. Au o cariera de succes si ambii sunt… tatici de fete. Daca Doru a trecut la capitolul avansati, George este la incepatori, dar cu promisiunea ca nu se va opri aici. Ne-au raspuns cu sinceritate intrebarilor despre cariera, dar si despre viata personala si am descoperit doi oameni sinceri si frumosi.Tonica: Povestiti-ne putin despre schimbarile profesionale din ultima perioada (show cu band live etc.).

Doru: Artistul este mereu intr-o lupta intre ceea ce isi doreste si simte si ceea ce asteapta ceilalti de la el. Asa ca am hotarat impreuna cu Cristi Ochiu, Forward Agency si Universal Music sa pornim intr-un turneu inedit: cu band. Aveam nevoie de un band de sine statator care sa fie prompt, compatibil si creativ. I-am gasit pe cei de la Life On Mars, cred ca am facut o alegere inspirata. Dupa 16 concerte in toata tara, suntem foarte multumiti de rezultat, de experienta, de scena extraordinara si de intalnirea cu fanii. Acum lucram la un nou single si, poate, un nou album. Ca noutate poate fi inclusa si noua mea postura de prezentator TV in emisiunea Matinissimo de pe TVR2, un matinal consistent si muzical pe care sper sa il continuam din septembrie.

George: Avem, de asemenea, multe alte productii in lucru, proiecte noi despre care veti auzi cat de curand.

Tonica: Sunteti de foarte mult timp in aceasta industrie. Cum de ati rezistat?

Doru: Totul pleaca de la resurse si compatibilitate. Iar eu si George suntem inca plini de idei, avem studioul Hitcentral unde se intampla multe lucruri artistice frumoase, ne intelegem foarte ok. Avem toate datele. In plus, ne bucuram si de simpatia si aprecierea publicului.

Tonica: O amintire amuzanta din cel mai recent turneu… 

decupat_Interviu Deepcentral-poza secundara 1George: Au fost multe intamplari, repovestite poate nu mai au acelasi haz.

Tonica: Ce inseamna, in acceptiunea voastra, un proiect muzical de succes?

Doru: Calitate, inspiratie, inedit, public platitor.

Tonica: Doru, ti-ar placea sa mai participi la o emisiune cu un format precum cel al show-ului „Te cunosc de undeva”?

Doru: Cu mult drag, pentru ca e o provocare noua, situatii noi, feluri diferite de a canta.

Tonica: George, ti-a afectat succesul din ultimii ani viata personala?

George: Viata personala m-a ordonat foarte mult si cu siguranta aveam nevoie de asta. Am o familie minunata, si asta ma motiveaza si mai mult in plan profesional. Am lucrat la atatea proiecte in ultima vreme, incat uneori ma intreb cand a fost timp pentru toate astea, deci e clar ca echilibrul din viata personala m-a ajutat.

Tonica: Lasand la o parte activitatea muzicala, sunteti mai presus de toate tatici. Mai exact, de fete. Care sunt provocarile acestui statut?

Doru: Ca tata, ai nevoie de rabdare, de empatie, de timp acordat copiilor, de implicare, de dragoste pentru ei si multe cunostinte despre copil: de la alimentatie la somn, locuri si forme de joaca, educatie, haine, spectacole etc. De exemplu, am invatat cat de cat sa le prind parul.

George: Cred ca cel mai greu este sa stabilesti granita dintre libertatea pe care i-o acorzi, astfel incat sa descopere lucruri noi, si controlul total. Inca lucrez la asta, dar sunt pe drumul cel bun. Si asta se vede in evolutia Sophiei.

decupat_Interviu Deepcentral- poza secundara 2Tonica: Va povestiti nazbatiile copiilor unul celuilalt?

Doru: Clar. Este unul dintre primele subiecte pe care le discutam zilnic si ne binedispunem de fiecare data.

George: Asa incep intalnirile noastre, cu filmari si poze cu fetitele.

Tonica: Ce faceti cand nu cantati?

Doru: In afara de cantat, avem responsabilitati, ca fiecare dintre noi: ma gasiti la piata, la banca, la spalat masina, poate la cumparaturi.

George: Intalniri cu prietenii, avem mereu de recuperat la capitolul asta, deoarece noi suntem de cele mai multe ori plecati in weekend.

Tonica: Ce proiecte pregatiti pentru toamna ce vine?

Doru: In curand vom lansa un single nou, cum am mai spus, cu videoclip si tot ce inseamna promovarea lui (emisiuni TV, radio etc.) si poate si o colaborare cu un alt artist.

George: Un album nou este aproape gata, deci noutati vom avea. Mai avem, de asemenea, cateva productii pentru alti artisti, pregatite pentru toamna.

Text: Ruxandra Dumitrescu