Ducii de Cambridge îşi ţin copiii mai mari acasă chiar şi după începerea şcolii

Familia regală a hotărât ca Prinţul George şi Prinţesa Charlotte să continue să înveţe de acasă, inclusiv după ce şcolile se vor deschide. Guvernul Marii Britanii a luat decizia de reluare a cursurile la clasele primare, începând cu 1 iunie.

Atât Prinţesa Charlotte, în vârstă de cinci ani, cât şi Prinţul George, în vârstă de şase ani, ambii sunt elevi ai şcolii Thomas din Battersea. Pentru a se întoarce la cursuri, familia regală ar trebui să părăsească Norfolk-ul şi să se întoarcă în Londra.

Pe perioada pandemiei, Prinţul William şi Kate Middleton, împreună cu cei trei copii ai lor, au rămas în izolare la locuinţa lor Anmer Hall din regiunea Norfolk.

De ziua lui Charlotte întreaga familie a împărţit mâncare omenilor din zonă, pentru a-i ajuta să treacă mai uşor peste izolare. Sărbătorita era cea care bătea la uşile celor nevoiaşi şi le întindea merindele.

Vezi întreaga ştire AICI!

Prințului William, Ducele de Cambridge și soția acestuia, Catherine Middleton, Ducesa de Cambridge s-au căsătorit în urmă cu nouă ani şi au împreună trei copii: pe Prinţul George, în vârstă de şase ani, Prinţesa Charlotte, în vârstă de cinci ani şi Prinţul Louis, în vârstă de doi ani.

Întreaga poveste de dragoste a cuplului regal AICI.

 Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images