El Patio – o noua terasa deschisa in centrul Bucurestiului

decupat_18300_406618616191534_7655367250223956389_nTerasa El Patio este un spatiu neconventional deoarece, desi se afla in centrul Bucurestiului, aceasta adaposteste de cele mai multe ori cursantii atelierelor ILBAH, unde iubitorii de arta si de frumos se intalnesc pentru a se perfectiona.Studiu si relaxare

Atelierele ILBAH se adreseaza tuturor celor ce isi doresc sa aprofundeze domenii diferite ce implica creativitate sau design, iar conceptul este gandit ca o altfel de scoala datorita formei de predare a cursurilor.

Atmosfera la deschiderea terasei El Patio a fost una relaxanta, mi-a placut ca locul este amenajat intr-o curte interioara, asa ca poti avea si intimitate, dar si racoare in serile calde de vara. Unde mai pui si ca este pe strada unde a crescut scriitorul roman Mircea Eliade.

Cel care s-a ocupat de buna dispozitie a invitatilor a fost celebrul actor de stand up comedy, Natanticu, pe care lumea il stie din spectacole sau din reclamele de la televizor, asa ca pot sa spun ca datorita lui, lumea a stat si in picioare pentru a asista la sketch-urile artistice.

Vin rece si burgeri

In ceea ce priveste gastronomia, invitatii au beneficiat de o rulota cu burgeri pe care i-au achizitionat contra-cost, si de o degustare de vin alb si rose din partea partenerilor evenimentului. Bineinteles ca ar fi fost mult mai bine ca burgerii sa fie gratis pentru toata lumea.

Ce nu mi-a placut la eveniment a fost faptul ca nu au fost asigurate scaune pentru toti invitatii, asa ca, dupa cum am spus mai sus, unii au stat in picioare in timpul spectacolului. Dar probabil nu s-au asteptat la atata lume inca din prima seara.

Per total a fost o seara in care am ras foarte mult datorita glumelor invitatului special, in care m-am bucurat de putina racoare chiar daca afara erau peste 30 de grade.

Text: Andreea Maria Varlan