Elena Gheorghe, in rolul Gerda din animatia ,,Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata”

foto-deschidere-elena-gheorghe-este-gerda_resultMama si cantareata de succes, Elena Gheorghe se afla deja la a treia interpretare a personajului principal din mult-asteptata animatie ,,Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata”, dandu-i glas Gerdei, care intra de azi, 6 ianuarie, pe marile ecrane din toata tara.

,,Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata reprezinta o lume de basm, o copilareala maxima, in care eu ma regasesc destul de mult, in timp ce Gerda reprezinta un personaj complex, pe care ma bucur din suflet ca am avut ocazia sa-l interpretez. Marile calitati ale Gerdei sunt in primul rand curajul, faptul ca isi iubeste foarte mult fratele si este intotdeauna alaturi de el, iar eu cred ca fiecare experienta o ajuta sa se maturizeze frumos si sa devina mai inteleapta”, a declarat Elena Gheorghe despre reluarea rolului sau preferat, cel a Gerdei, de aceasta data in ,,Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata”.foto-2-_screenshots_012_resultDragos Bucur, vocea lui Rollan

Impreuna cu noul sau prieten, Rollan (Dragos Bucur), Gerda (Elena Gheorghe) incearca sa descopere adevarul din spatele legendei care terorizeaza tinutul trolilor si, din greseala, sunt loviti de vraja focului si a ghetii. Daca la inceput li se pare amuzant faptul ca Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate ingheta orice, curand puterile lor scapa de sub control si trebuie sa gaseasca solutia de a reveni la normalitate.

Craiasa Zapezii si trolul Orm nu vor lipsi nici ei, insa de aceasta data incurcaturile ii transporta pe toti prin foc si gheata, cu mult umor si distractie, catre noi lectii de viata pe care cei mici le vor invata. O animatie distribuita de Freeman Entertainment, „Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata” ii readuce pe Gerda si Kai intr-o noua aventura spectaculoasa, in premiera, pe marile ecrane.

Text: Oana Baltoc