Ellie White a lansat noul clip, „Mintea Mea”

foto-1-deschidere-ellie-white-mintea-mea-2_resultInterpreta Ellie White a lansat azi videoclipul noii sale piese, „Mintea Mea”. Artista isi surprinde fanii cu un nou look si cu un clip impresionant filmat intr-un conac boieresc cu istorie, situat pe domeniul Manasia din judetul Ialomita, o cladire in stil Art Nouveau ridicata in secolul al XIX-lea.

Ellie apare in ipostaze romantice, cantand despre dragostea incercata de trecerea timpului pe care o impartaseste cu personajul interpretat de Denis Stefan, actorul cunoscut gratie rolurilor din telenovelele romanesti. Acesta isi face aparitia pe un cal negru, simbol al nonconformismului masculin si al dorintei de independenta.



Denis Stefan, iubitul distant

Piesa vorbeste despre iubirea sincera si pura a tinerilor si sentimentele dureroase pe care le cauzeaza o despartire. Artista interpreteaza rolul fetei care trece prin aceasta experienta, iar actorul Denis Stefan, rolul iubitului sau distant si rece, impasibil in fata sentimentelor acesteia.

„Cantecul «Mintea Mea» vorbeste despre acele momente din viata fiecaruia dintre noi cand dorim sa judecam la rece situatiile cu care ne confruntam, insa intervine aspectul sentimental, cand inima dicteaza si ne influenteaza deciziile. Iubim, ne despartim, vrem sa uitam, dar nu reusim usor pentru ca amintirile si sentimentele par mult mai puternice”, a declarat Ellie White.

Artista se declara impresionanta de colaborarea cu Denis Stefan. „Suntem amandoi pasionati de echitatie. Eu am luat cateva lectii vara trecuta si imi doresc sa invat cat mai mult despre acest sport nobil”, a adaugat Ellie.

Noul videoclip al lui Ellie White abunda in detalii ce simbolizeaza paralela intre trecut si prezent, de la masina de epoca Nash serie 400 din 1931, pana la interioarele cu mobila si candelabre impresionante de altadata. Piesa „Mintea Mea” este compusa de Sandri Biro din echipa Famous Production, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu. Conacul Manasia este singurul conac, monument istoric clasa A, restaurant integral din judetul Ialomita.foto-2-ellie_result

Ellie White are la activ hituri cunoscute precum „Sete de noi”, „Ziua mea”, „Power of Love” sau „Nu te mai caut”. Artista comunica cu fanii sai prin intermediul paginii sale de Facebook si de Instagram, precum si prin intermediul blogului sau, elliewhite.ro, premiat drept cel mai de succes blog al unei vedete in anul 2016.

Text: Oana Baltoc